Концерт на DEPECHE MODE у нас ще има, независимо от ремонта на ст. "Г. Аспарухов"

28 дек 2012, 15:07 ч. 404 / 7 8
пред./следв.
"Sofia Music Enterprises" разпространиха следното съобщение:

   Новината че DEPECHE MODE – групата, която даде нов тласък на музикалното звучене, включи София в новото си турне през 2013, зарадва хилядите им български почитатели. Същевременно много от тях бяха притеснени дали техния концерт на стадион "Георги Аспарухов", насрочен за 12 май, ще се състои, предвид новините за предстоящия му основен ремонт. Въпреки бъдещата реконструкция, концерт на DEPECHE MODE ще има!

   "София мюзик ентърпрайсис" е в постоянен контакт с ръководството на стадион "Георги Аспарухов" и футболен клуб "Левски" и своевременно информира мениджмънта на групата за предстоящите ремонтни действия. Засега обаче не е ясно кога ще приключат строителните работи и дали те ще попречат за нормалното провеждане на концерта на DEPECHE MODE. Ако предвиденият ремонт няма да позволи това, "София мюзик ентърпрайсис" е готова с предложенията си за ново място на концерта. Те се съгласуват с мениджмънта на групата и очакват своето одобрение.

   Въпреки всички трудности по едно такова преместване, "София мюзик ентърпрайсис" потвърждава, че концертът на DEPECHE MODE ще се състои! Датата си остава 12 май, а ако има промяна в мястото, всички фенове ще бъдат информирани навреме. Закупените досега билети ще важат, без да имат нужда от презаверяване.
DEPECHE MODE


Коментари   (8)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


НЕ сме 31.12.2012 18:09:05 отговори + 0 0
Нагли Хитреци!
Ремонта на Аспарухов е ясен от една година!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

хихи 31.12.2012 01:04:58 отговори + 0 0
абе и чорбари и свинари всички сте еднакви глупаци Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 30.12.2012 14:04:40 отговори + 0 0
нека да е на Герена, поне на концерта няма да има свинари - баси кефа Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 29.12.2012 04:28:21 отговори + 0 0
На Гереня не стъпвам,камо ли пък на концерт на тея диско звезди,айде у лево... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 29.12.2012 03:10:19 отговори + 0 0
Взривена, взривена - вече почнахте да се плюнчите от завист, че вашата кочинка е далеч от каквото и да е подобрение... Впрочем, още ли сте живи, Коледа мина?!

По темата - по всяка вероятност ще е в новата зала, едва ли би било новина, за който се интересува...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Весо 29.12.2012 01:48:14 отговори + 0 0
Поне не сме АНОНИМНИ рогоносче ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 28.12.2012 19:06:55 отговори + 0 0
ЕЕЕ аман от чорбари.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

dani 28.12.2012 15:19:51 отговори + 0 0
Да видиш Герена взривен - БЕЗЦЕННО А Депеш можем и на друг стадион да ги гледаме, дори ще е по-хубаво! Дано да се премести от там Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".