STONE SOUR споделят във “Фрактура” защо мразят лигави послания

28 дек 2012, 16:14 ч. 163 / 7 3
пред./следв.
На 30 декември ("Диема ТВ", 24:00 ч.) в специализираното телевизионно предаване за рок и метъл музика "Фрактура" ще бъде направена премиера на новите клипове на LACUNA COIL, KRISIUN, WARTIME, GOTTHARD и HACKTIVIST. Пред камерите на водещия Васко Катинчаров ще застане Corey Taylor от STONE SOUR. В интервюто той говори защо са поканили точно басиста на SKID ROW за новия си албум, защо подражанието може да съсипе кариерата ти и как са оставили издателите си с "отворена уста" с новия си материал. Ще бъде представено концертното DVD, което U.D.O. заснеха в София. Освен това ще бъде припомнено каквo казаха GUNS N' ROSES при гостуването си на фестивала "Sofia Rocks 2012". Клипове и концертни песни на KREATOR, EAGLES, GOD SEED, AMORPHIS, LED ZEPPELIN, GRAVE DIGGER, SYLOSIS, PRIMAL FEAR, RAMMSTEIN и IMPADE също ще намерят място в предстоящото издание на шоуто.

   "Фрактура" се излъчва по телевизия "Диема" в неделя от 24:00 ч. с пълно повторение всеки петък от 00:30 ч.

   За повече информация посетете "Фрактура" във "Facebook".
Васко Катинчаров, Guns


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Sulfuras 28.12.2012 20:19:22 отговори + 0 0
райд** Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Sulfuras 28.12.2012 20:18:47 отговори + 0 0
Ванко и аз не ги слушам ама не хейтвам във всяка тема , капиш? По добре не се занимавай а си пази къщата да не дойде някой цигански рад в Монтаната ... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ванко от Монтана® 28.12.2012 19:13:17 отговори + 0 0
то цялата им визия и музика е едно голямо лигаво послание Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".