Концерт на FANAGORIA и NIGHTMARE в бар "Rock It" на 30 май

26 май 2012, 10:39 ч. 349 / 6 6
пред./следв.
В "подкрепа на младите групи и авторската музика", на 30 май (сряда) от 20:00 ч. в бар "Rock It", София, ще свирят българските банди FANAGORIA и NIGHTMARE. Входът за концерта ще струва 5 лв.
FANAGORIA, NIGHTMARE

още за:

FanagoriaNightmare


Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


:) 28.05.2012 02:22:40 отговори + 0 0
Tony the Satan, всеки си има вкус,и ти не си човека които определя това!Не значи,че като един фен няма познания да свири на нещо,не разбира от музика!Определено на фена му е писнало,да се изкарват само боклучива музика,която не струва за лев,и бандички от типа "copy-paste",без собствено оригинално звучене,и реализаиция!Тъй че всеки има право на мнение. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 28.05.2012 01:15:15 отговори + 0 0
Хипер зле Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Tony the Satan 28.05.2012 00:57:22 отговори + 0 0
Ало,анонимниците, кое за вас е добре?Вие изобщо имате ли си понятие от музика и по-специално от рок музика?Като сте много "отворени" и "критични", и милеете за българския рок, и искате да предпазите слуха на българина от напъните на такива "много и мега зле" банди, излезте с имената си и им кажете, покажете и научете тези нахалници, дръзнали да се правят на музиканти, как се свири, как се композира, как пишат текстове, как се аранжира,как се репетира, как се правят концерти...зада могат да удоволетворят вашия "много и мега" професионален и изтънчен вкус.Явно сте издали и продали в милионни екземпляри поне десетки албуми и сте имали по няколко световни турнета на месец, и фестивали като Wacken Open Air, Rock am Ring, да нe говорим за Loud Fest и Sofia Rocks, са недостойни за вас.Сигурен съм, че тези "нещастници" с радост ще си платят за съветите, които бихте им дали, зада достигнат висотите на вашите постижения.Haters Hates Us All ... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Пешо 27.05.2012 21:42:05 отговори + 0 0
Яко!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 27.05.2012 16:08:58 отговори + 0 0
Мега зле Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 27.05.2012 12:30:38 отговори + 0 0
Mного зле....
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".