"S'Cool Rock Fest" с ученически банди на 2-3 юни в Пловдив

26 май 2012, 10:18 ч. 311 / 7 7
пред./следв.
Център за сценични изкуства Stage 51, БГ Радио, Радио 1 Рок, Радио Сити и MCI (Музикален център "Икономов"), ви канят на "S'Cool Rock Fest" - най-якия ученически купон на годината. Събитието е кулминация на серията от концерти, започнали от есента на 2011 г., на млади ученически рок групи. С него ще бъде отбелязан и краят на "учебната рок година". В двата поредни дни на "S'Cool Rock Fest" ще се представят едни от най-добрите ученически рок групи от Пловдив и страната. В края на всяка от фестивалните вечери, като подарък за феновете и младите музиканти, ще свири и по една група-специален гост. "S'Cool Rock Fest" ще се проведе на 2 юни (събота) и 3 юни (неделя) в лятно кино "Орфей", Пловдив. Началото е от 18:00 ч. Ето и програмата:
2 юни (събота):
DOWNER KILL - Пловдив
SAVAGE RAVAGE - София
HELL DETONATION - Дупница
KLOSH - София
VOLTAGE - Дупница
Специални гости - AUTOMATIC FLOWERS

3 юни (неделя):
B.O.D - Пазарджик
PARANORMAL - Пловдив
LAZY MONKEYZ - Петрич
Н.Е. - Пловдив
SOUND STRUCTURE - Пловдив
Специални гости - TOMA & BAND
S'Cool Rock Fest

още за:

S'cool Rock Fest


Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


мио 28.09.2013 21:19:03 отговори + 0 0
аз свиря в група и дати кажа dsh моята банда щети сервира като на куче

Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 28.05.2012 02:21:15 отговори + 0 0
dsh - 2012-05-27 19:53:28
let the Covers begin .. 20 стотинки няма да дам за да чуя скапани версии на до болка познати парчета
Кой те е канил, индивиди като тебе са ни ненужни, мое спокойно да си ебеш майката и да не се вясваш, убивате сцената и подкосявате новите поколения, ибаси путьовците. Като много ти лафи устичката иди ти да се подвизаваш със собствени композиции. Аман от загубеняци кат тебе, дето си отварят зурлата на всеки концерт в който свирят млади момчета.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Tony the Satan 28.05.2012 01:34:25 отговори + 0 0
Драги ми dsh, къде в ивента пише, че това ще е фест на трибют банди, като този, който се проведе миналата или по-миналата година в Стара Загора, и бил много успешен!!!Нормално е музикантите, които ще свирят на този фест и чиято възраст средно е 17 години, и започват тепърва да свирят в група, да започнат със свирене на любимите си парчета на любимите си банди.Примери в световната история много.Но най-важното е, че много от групите имат авторски композициии, някои даже ще свирят основно такива, някои имат по една, две...Някои дори ще направят премиера на авторските си парчета именно на този фест.Все от някъде се започва.И последно - от горчивия си опит знам, че хората дават много повче от твоите 20ст, да слушат кавъри и трибюти...Примери, особено напоследък,освен горепосочения - мноооого!!!За жалост !!!Не кори младите музиканти, а тези, които прокараха тази "мода" в рок-клубовте и тези, които се наведоха - музиканти с дългогодишен опит, и тези, на които не им пука за младите, за творците... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

dsh 27.05.2012 19:53:28 отговори + 0 0
let the Covers begin .. 20 стотинки няма да дам за да чуя скапани версии на до болка познати парчета Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

... 27.05.2012 14:35:51 отговори + 0 0
Супер,ще има и клошарски банди Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Tony the Satan 26.05.2012 18:22:33 отговори + 0 0
Вход: 5 лв. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 26.05.2012 11:58:46 отговори + 0 0
Ще има ли вход Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".