Концерт на KROSSFIRE и ЕТАЛОН на 5 април в Пловдив

8 мар 2014, 09:58 ч. 358 / 7 3
пред./следв.

   На 5 април в клуб "Polinero Place", Пловдив ще се проведе "Heavy Metal Night Part 2" с участието на ЕТАЛОН и KROSSFIRE. Началото на събитието в 21:00 ч., входът ще струва 7 лв. Ето и постера:

 

още за:

KrossfireEtalon


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


фолкче? 8.03.2014 12:52:32 отговори + 0 1
Абе как да не са трагедия. Супер зле са във всяко едно отношение - абсолютна пародия. Разбирам съвсем да нямаше български банди, които да могат да свирят и да пишат нормални (а не малоумни) парчета - тогава наистина щеше да има някаква логика в това да се радваме на малкото, което имаме.

Но има толкова много банди, които свирят далеч по-добре и правят далеч по-добри парчета, така че не виждам нищо лошо човек да каже истината за това, което вижда и чува. А истината е, че Еталон са супер зле. Според мен за да ги харесаш трябва да си глух.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

popfolk_headbanger 8.03.2014 12:27:36 отговори + 0 0
Чакай сега, и кинематографията ни през 90-те беше пародия ( и то по-голяма от "Еталон" в метъла ), а сега издават продукции с по-високо качество - като игра, и като сценарии, и т.н.

Мисълта ми е, че се почва отнякъде, а когато културата на национално ниво ти е замряла - почваш от нулата. Аз съм оптимист за Еталон, мисля, че има резон в тях ( не не съм в групата, не съм и роднина на някого от тях, просто не съм съгласен, че онзи клип, който излезе в Катехизис преди няколко седмици е чак такава трагедия, както го изкараха много хора )
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

СС 8.03.2014 10:06:47 отговори + 0 1
Тези Еталон са пълна пародия! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".