Концерт на норвежците LA CASA FANTOM и три български банди на 21 октомври

18 окт 2012, 08:18 ч. 103 / 2 0
пред./следв.
"Metal Katehizis" получи следното съобщение:

   "Tigersuit" и "Amek" продължават традицията да ви канят на ъндърграунд концерти с изпълнители в различни стилове.

   Датата е 21 октомври, а мястото е клуб "Studio Sounds Like" (бул. "Цар Освободител" 8, срещу Руската църква)

   Този път предстои един откачен концерт, с участието на LA CASA FANTOM от Норвегия. Норвежкото дуо дава лошо име на дръм'н'баса от 2000 г. насам. Двамата ненормалници Баард и Ларс живеят в самоделни дървени къщички в гората близо до Осло и правят бързи и откачени музикални атаки, само на бас и барабани. Очаквайте норвежка смесица от блек метъл, пънк, грайндкор, емо, слъдж и рок'н'рол.

   Освен тях ще можете да видите и българската грайндкор шайка РАЗГРУХА, които вече имат няколко концерта зад гърба си, както и пост-пънк бандата THE REUNIONS. Концертът път ще бъде открит с ембиънт-дрон-нойз експериментите на MYTRIP (който току що се върна от европейско турне) в колаборация с неговия приятел WAYAB.

   За да видите тези четири групи, едната от които от Норвегия в неделна вечер и в самия център на София, ще ви струва само 5 лева! Концертът започва в 20:30, бъдете точни, за да не пропуснете някоя грайндкор банда.
La Casa Fantom

още за:

La Casa Fantom
Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".