"The Art of Horror 2012 Halloween Fest" на 31 октомври в София

18 окт 2012, 08:02 ч. 96 / 3 1
пред./следв.
"Metal Katehizis" получи следното съобщение:

   На 31 октомври заповядайте на тоталното сценично-музикално празненство "The Art of Horror", когато пространството на Приложния факултет на бул. "Цариградско шосе" 73 ще се превърне в замък на ужасите, в който ще се прожектират хорър-филми в Аулата, по коридорите ще летят призраци и чудовища от ревюто на студентите от специалности Мода и Дизайн, ще има уъркшоп за маски и грим, пърформънси и видео-арт.

   На голямата сцена на живо ще забият три банди:

   PIRAHNA - предвождана от Шута с пънк\хардкор сет,

   разтърсващата black'n'roll банда SISTERS OF RADOMIR и

   лидерите на музикалния авангард ПИСТАМАШИНА.

   В късните часове зад пулта ще застане и най-успелият български електронен продуцент и диджей KiNK.

   На втората сцена до сутринта за парти настроението ще постараят и още една плеяда от най-известните от софийските клубове имена:

   The Gothprince, Vj Magistus, Dr. Terror,
   Бoris Z, Halojo, 1000 names и др.

   С медийното партньорство на Stand.bg и Радио Zemlyanka.net.

   Започваме в 20 ч., а билети за шоуто можете да намерите на цена от само 7 лв. on-line и в мрежите на www.tixgate.com и www.eventim.bg и по 10 лв. в деня и на входа.
The Art of Horror 2012 Halloween Fest
Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Sladuk_Kelesh 18.10.2012 08:28:35 отговори + 0 0
Звучи интересно, благородно завиждам на всички, които имат възможността да го посетят. Надявам се впоследствие да се появят някакви видео материали някъде из мрежата. С компанията сме големи фенове на ужасите, ама София е "през девет планини в десета"... :-) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".