Концерт на румънците CLITGORE на 14 септември в София

8 сеп 2014, 10:55 ч. 517 / 5 4
пред./следв.

   Румънската гор-грайнд банда CLITGORE, участвала на тазгодишното издание на "Obscene Extreme Festival", пристига за концерт в София на 14 септември. Мястото е клуб "Grindhouse", групата ще представи дебютния си албум "The Final Cunt Down", като специален гост за шоуто им ще бъде вокалистът на HAEMORRHAGE - Lugubrious.

   От българска страна ще се изявят COPROSTASIS, ПРОКАЗА и MENSTRUAL COCKTAIL. Началото е в 19:00 ч., входът ще струва 6 лв. На концерта ще има и кутия за дарения за Венци Петров - Ореха, който се нуждае спешно от средства за операция в чужбина.

 

clitgore

Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Горер 17.09.2014 14:11:04 отговори + 0 0
Виж ти,Клитгор били горграйнд!?! Алооооуу! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Юли 12.09.2014 12:17:49 отговори + 0 0
Казва се Фернандо. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ббб 8.09.2014 15:30:42 отговори + 1 0
Нека има много хора на концерта и да се съберат повече пари за Венци!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Greshka 8.09.2014 11:02:09 отговори + 0 0
Вокала на Haemorrhage се казва Lugubrious Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".