Концерт на SATIVA и INSTANT BONER в София на 14 януари

5 яну 2017, 12:50 ч. 782 / 5 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Sativa ще излезе за първи път на живо през 2017 г. още във втората събота на януари. Инструменталната четворка обединява усилия с гръцките рокаджии Instant Boner, които стъпват за първи път на българска сцена. А сцената се намира в малката зала на Mixtape 5. Двете банди организират „двубой“ на разменено гостуване, като след концерта в B-Side на 14 януари следва и „реванш“ в Солун в местния клуб Ypogeio.

Sativa и Instant Boner са делили една сцена и на второто и за съжаление засега последно издание на Fuzztastic Planet Festival. Това се случи през август 2015 на езерото Кокиногиа край град Драма. А преди новите съвместни изяви гръцката шесторка, която включва вокал и по-изненадващо – саксофонист, води в броя на изданията – 2 срещу 1 от страна на Sativa. Българската група обаче вече работи по нов материал и част от него също ще бъде изсвирен на 14 януари.

Цената на билета за концерта в Mixtape 5 е 10 лева. В своята Facebook страница групата организира игра, в която наградата е безплатен пропуск за събитието. Закупилите си билети за самия лайв също ще имат възможност да получат подарък от Sativa във вечерта на 14 януари.

Sativa / Instant Boner
14 януари, 20.00 часа отваряне, 21.00 начало
Mixtape 5 - B-Side
Вход: 10 лева

 

 

още за:

SativaInstant Boner


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".