SATIVA и MUDDY с общ концерт в "Mixtape 5" този петък

20 яну 2014, 17:33 ч. 412 / 6 5
пред./следв.
Получихме следното съобщение:


   Този петък, 24 януари, две от по-различните и интересни млади групи на софийската сцена, канят феновете на инструменталния рок на първия си за годината концерт.


   SATIVA са сайкъделик/стоунър банда, която съчетава пустинния звук, тръгнал от Щатите преди 25 години, психеделичните трипове от 60-те и 70-те и съвременни пост-рок щрихи в красивите си инструментални композиции. В групата свирят двамата близнаци Николай (бас, още и в Center) и Недко (китара, преди години в Без Думи), китаристът Радостин Спасов и барабанистът Георги Малчев - Хорхе (познат ни като дългогодишен китарист и в Млък!). До момента Sativa имат общи концерти със сродните си Center и дуум триото Obsidian Sea, а първото им излизане на сцена беше с гръцката пост-рок банда Afformance.


   MUDDY също са отскоро на сцена, като момчетата в групата, макар и пазещи се далече от публичност, освен на концерти, също имат сериозен стаж в рокенрол ъндърграунда ни. Досега са делили сцена с гърците Weathers и румънската рокенрол шайка Roadkill Soda. Бандата кове яки, тежки и бавни слъдж/дуум инструментали и на живо избухват с масивен и плътен звук.


   Началото на концерта в петък в B-Side на Mixtape 5 е от 21:00 часа, а билети на цена 6 лева ще се продават на входа на залата от Eventim. Нека изпратим седмицата с трясък!

още за:

SativaMuddy


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Фют 21.01.2014 10:11:20 отговори + 0 0
Само барабанистът на Мъди става, този с цайсите. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Свилен 21.01.2014 03:45:52 отговори + 0 0
Мъди!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

muddy 21.01.2014 01:10:48 отговори + 0 0
fuck pencho Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

лабут 20.01.2014 19:38:16 отговори + 0 0
само лабут върху лабут не върви! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

чичо пенчо 20.01.2014 18:06:02 отговори + 0 0
Мъъди са зле!! Добре че са Сатива. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".