Концерт на YUVIGI и METALBOLIZM на 6 декември в "Jet Rock"

2 дек 2014, 10:34 ч. 448 / 8 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Ювиги и Metalbolizm ще отпразнуват Никулден със съвместен концерт в столичния клуб Jet Rock. Датата е 6 декември, като за Metalbolizm това ще бъде и първо излизане на сцена. Групата е в състав Светослав Събев (вокали), Марио Анкона (китара), Искрен Асенов - Енци (китара), Йордан Йорданов - Даката (бас), Михаил Илинов - Микеле (клавири) и Антон Павлов - Големият Тони (барабани). За себе си признават, че са пословични зевзеци, а за музиката си споделят: "От прог-метъл, през народни мотиви, до мелодик хард рок - не слагаме ограничения на нещата, които излизат изпод пръстите ни". За Ювиги това ще бъде последен концерт за тази година. След него групата ще се концентрира върху записите на следващото си студийно издание, което се очаква да излезе през пролетта. Шоуто в Jet Rock e с начален час 22:30, а по-долу можете да видите и плаката за събитието.

 

poster-yuvigi-metabolizm



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".