Концертът на БАТЮШКА в София е този четвъртък

11 апр 2022, 10:41 ч. 975 / 9 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

BGTSC представя: концерта на BATUSHKA, който ще се състои този четвъртък, 14 април 2022 година, в столичния клуб Mixtape5. Концертът у нас е част от европейското турне “Black Liturgy Pilgrimage 2022” с гости DIABOLICAL, Warhammer, Paradise Flames и Eshtadur.

Вратите ще отворят в 18.00 часа, а ето и вероятната програма за вечерта:

Врати: 18:00
18:30 – 19:00 - ESHTADUR
19:10 – 19:40 - PARADISE FLAMES
19:50 – 20:10 - WARHAMMER
20:30 – 21:20 - DIABOLICAL
21:50 – 23:00 - BATUSHKA

Групите идват с голямо количество мърч и музика на различни носители. Поради тази причина мястото за публика в клуба ще е ограничено!

От BGTSC декларират желанието за провеждане на събитието в приятна и безопасна среда. Концертът ще се проведе при познатите на феновете условия за комфорт и сигурност.

Опасни предмети и неакредитирани лица с професионална техника, пушене (във всичките му форми), антисоциално поведение, животни и малолетни без придружител с попълнена декларация няма да бъдат допускани в клуба.

Гостуват ни страхотни банди! Предстои ни фестивална вечер, генерална репетиция за предстоящия Sofia Metal Fest!

Билетите ще се продават онлайн и в мрежите на Eventim.bg, и Bilet.bg в цялата страна, докато свършат местата в клуба, но не по-късно от 17.00 часа на 14 април 2022 г.. Някои от местата, от които могат да бъдат закупени, са магазините на Office 1 Superstore, бензиностанции OMV в цялата страна, Български пощи, касите на Фаст Пей (Fast Pay) и други. Електронните версии на билетите не е необходимо да бъдат разпечатани, могат да бъдат сканирани директно от телефон.

В случай на налични места, в клуба ще има каса за продажби на място при цена от 45 лева.

Организаторите препоръчват навременното закупуване на билети и спазването на реда в клуба!
Събитието ще се състои според текущите изисквания и заповеди на Министъра на здравеопазването! От 24 февруари, изискването за зелен сертификат отпадна и няма да бъде изискван. Препоръчваме използването на маска при влизане.

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".