Предстои 11-о издание на конкурса "Силата на рока"

11 апр 2022, 10:13 ч. 717 / 9 2
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:


Конкурсът „Силата на рока“ отново търси своите победители

С радост ви съобщаваме, че тази година ще се проведе единайстото по ред издаине на фестивала „Силата на рока“. Този конкурс дава възможност на млади и талантливи рок музиканти и автори на песни да се качат на професионална сцена, да се изявят, да впечатлят журито и публиката и да се борят за голямата награда!

Ако и ти имаш група, ако създаваш музика, вярвай в себе си и не се колебай, изпрати ни демо запис на авторско парче на
e-mail: milenaslavova@hotmail.com

Автор и инициатор на конкурса е самата Милена Славова, тя го е приела за лична кауза и през всички тези години полага огромни усилия да помага на млади дарования, да поставят началото на музикалния си път и да следват мечтите си.
Финалът на конкурса ще се проведе в клуб „Маймунарникана“ на 19 юни 2022 г. Учсатниците ще представят песните си на живо, ще имат на разположение по няколко минути за изпълненията си, а журито и публиката ще определят своите фаворити.

Фестивалът се провежда с подкрепата на Национален фонд „Култура“. Избраните финалисти и наградите ще бъдат обявени по-късно!

 



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Тори Кейлър 11.04.2022 12:20:53 отговори + 3 0
Поне жената се занимава с нещо градивно - помага на млади банди по някакъв начин. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Mosher 11.04.2022 11:13:07 отговори + 5 0
Това е слаба работа. Какво става с Metal Battle? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".