Концертът на Jeff Scott Soto в Каварна се състоя един ден по-късно

3 сеп 2007, 13:44 ч. 386 / 11 9
пред./следв.
Jeff Scott Soto е страхотен вокалист. Доказа го и на живо в Каварна. Освен традиционни рок парчета, американецът по великолепен начин изпълни песни нетипични за рока. Концертът му в Каварна мина през много перипетии, заради лошото време. Американският вокалист и българската група ГРАС, трябваше да излязат на сцената още в събота, 1 септември, но заради поройния дъжд, шоуто беше отложено за неделя. Разочаровани имаше, особени тези, които бяха пропътували страната, за да видят любимеца си. Независимо от новата дата и липсата на разгласа, стотици се събраха в неделя вечерта на площада в Каварна. Първи на сцената се появиха СВЕТЛЬО & THE LEGENDS. Музикантите спретнаха страхотно шоу и представиха актуалния си проект "Bulgarno". За около 40 минути се изредиха "Болест", "Брус Лий", "Заедно", "Пегаси". Не липсваха и парчета от основната група на Светльо Витков и Венци Мицов ХИПОДИЛ. Чухме "Бате Гойко", "Доктор Ох Боли", "Облаци", а "Бабата" се оказа умряла. За съжаление след като подгряха публиката СВЕТЛЬО & THE LEGENDS не направиха бис, въпреки желанието на феновете.

   След кратко пренареждане на оборудването на сцената излезе Jeff Scott Soto с родната банда ГРАС. Публиката бе малобройна, но за сметка на това екзалтирана. Концертът беше интересен с това, че Jeff Scott Soto изпълняваше предимно кавърверсии на изпълнители, които най-много са му повлияли. Бяха почетени Madonna, Seal, VAN HALEN, Prince, DEEP PURPLE и разбира се QUEEN. Феновете чуха най-много кавъри на техни парчета. Концертът продължи близо два часа. При изпълнението на "I’ll Be Waiting" музикантите направиха медли от TALISMAN, BON JOVI и TWISTED SISTER. Бисът, разбира се, беше "The Show Must Go On".
   На сбогуване Jeff Scott Soto обеща, че колкото пъти има турне в Европа, България винаги ще присъства като дестинация в тур-разписанието му.


Коментари   (9)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Мир 3.09.2007 21:14:23 отговори + 0 0
Наистина евала! Аз го гледах в Бургас и много съжалявам, че не можах да отида до Каварна. Но определено успя да подгрее яко публиката. Даже смея да твърдя, че неговото изпълнение беше по-завладяващо от самия концерт на Ахат. Следващия път като дойде няма да пропусна да отида! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Satyr 3.09.2007 20:37:38 отговори + 0 0
Към Димитър Димитров -
Сега е по-добре със снимката :-) Извинявам се, че при предната не бе посочена авторската отговорност, но ми я пратиха без да имам представа чия е.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

хм 3.09.2007 19:53:07 отговори + 0 0
Понеже на сайта пишеше, че на 2-ри е в Бургас, а тогава пя в Каварна. Освен да е прелетял с частен самолет Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

scorpio 3.09.2007 17:58:21 отговори + 0 0
Упс, сори за повторението "евала на момчето".
Така е като се бърза и не се проверява преди да се постне...
;-)
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

scorpio 3.09.2007 17:54:34 отговори + 0 0
В Караоки-клуба в Бургас направи страхотно шоу Сото. Освен че пее много добре има и страхотно сценично присъствие - супер заразителен и естествен пич. Раздаде се тотално сякаш пя не пред стотина ами пред поне 20000 зрители - евала на момчето. Репертоара беше почти същия като този, който се описва за Каварна. Изкефи ме как бяха барнали парчето на Мадона Frozen. Никога не съм предполагал, че може да звучи така рокаджийски. А повечето зрителки от нежния пол просто изпопадаха от чара му. Никой не би му дал 42 години. Абе просто - фронтмен отвсякъде - евала на момчето! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Димитър Димитров 3.09.2007 17:22:54 отговори + 0 0
Фотография: Димитър Димитров Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 3.09.2007 16:48:31 отговори + 0 0
Супер кофти се получи-толкова път,а накрая нямаше концерт на 1-ви... А къде го видяха този проливен дъжд-само прокапа.Както и да е....все пак го видях в Бургас(но определено не ми стигна Страхотен вокалист е !!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

? 3.09.2007 16:19:56 отговори + 0 0
А какво стана с клубния концерт в Бургас? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 3.09.2007 15:36:09 отговори + 0 0
Модона се пише с 2 н-та - Madonna Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".