Концертът на Johnny Gioeli, Ronnie Romero и Jeff Scott Soto в Монтана се отлага за 2021 г.

7 авг 2020, 13:12 ч. 1029 / 9 2
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

“Voices of Rock” в Монтана се отлага за 2021

Johnny Gioeli, Ronnie Romero и Jeff Scott Soto ще се съберат на една сцена в Монтана… през 2021 година. Сложната ситуация с Covid-19 в световен мащаб налага осмото издание на фестивала с благородна кауза “Изкуството е…” в гр. Монтана да бъде отложен за следващата година.

“Здравето и безопасността на всеки един от нас са на първо място. За съжаление, положението с влизането на американски граждани в страната ни все още е неясно, което прави невъзможно пристигането на Gioeli и Soto. И дори да ни е малко мъчно, трябва да се примирим и да се надяваме, че скоро ще дойдат по-добри времена за всички ни.” - допълват организаторите.

На официалната страница на фестивала предстои да се публикуват специални видеа с обръщение към българските фенове от трите световни звезди, както и повече информация за новата дата през 2021.

 



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Ванко от Монтана 8.08.2020 12:31:13 отговори + 0 0
Злати е изпразнил общинската хазна и нема кинти за Рок н Рол.
Кой че плати спаньето на свирджиите.
Къде пе спу?? На Спортен комплекс "Аугуста" или в "Житомир"?
Кви че еду и кво че има за пиенье?
Бобочеви от Монбат ли че плачу или кой?...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

,,,,, 7.08.2020 20:48:32 отговори + 3 3
Журналистчето от БНТ ще връща ли билети за Тиамат? А Eventeаse за In Flames? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".