Концертът на KRAFTWERK в София е тази сряда

26 фев 2018, 11:07 ч. 937 / 7 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Остават броени часове до уникалния мултимедиен 3D концерт на пионерите на електронния саунд KRAFTWERK в зала Универсиада. Музикантите, чието турне в подкрепа на новия им албум “3D Catalogue” стартира на 2 февруари в Германия и преминава през Белград и Скопие, ще пристигнат в София в самия ден на концерта – 28 февруари (сряда). Всеки, закупил билет за събитието, ще получи безплатно 3D очила на входа на залата.

Концертът на суперизвестната немска банда ще започне точно в 20:00 часа, а вратите на зала „Универсиада“ ще бъдат отворени в 19:00 ч. На разположение на гостите на шоуто ще има гардероб, а за най-големите почитатели на Kraftwerk – зона за фен артикули. Залата не предоставя паркинг за публиката, затова организаторите съветват посетителите да се възползват от свободните места „Зелена зона“ на бул. „Шипченски проход“. Билети за концерта ще се продават и на място в деня на събитието на входа на залата.

Забранено е влизането в залата с храни и напитки, видеокамери и фотоапарати, аудио записващи устройства, оръжие, всякакви остри и опасни предмети като ножове, чадъри и т.н., стъклени бутилки, преносимо лазерно оборудване. Лица под 18 годишна възраст ще бъдат допускани само с пълнолетен придружител и попълнени от него 2 броя декларации. Мерките са съобразени със законодателните разпоредби в България.

Видео трейлър на впечатляващия спектакъл можете да намерите в линка по-долу:

http://www.kraftwerk.com/VIDEO/KRAFTWERK%20%E2%80%93%203-D%20THE%20CATALOGUE(3).mp4

Концертът на KRAFTWERK е на 28 февруари от 20:00 часа в зала Универсиада. Билетите за шоуто са на цени: 69 лв. - правостоящи, 79 лв. – седящи, 99 лв. – VIP. Пасовете могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна и online. Организатор е NuCoast Concerts.

 

още за:

KraftwerkNucoast


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".