С 3D очила на концерта на KRAFTWERK в София

12 яну 2018, 10:56 ч. 1143 / 8 1
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Легендите на електронната музика KRAFTWERK идват у нас с оригинална продукция за уникалното си 3D шоу, което ще представят пред родната публика на 28 февруари в зала Универсиада. Всеки, закупил билет за мултимедийния концерт, ще получи безплатно и 3D очила. Специален екип от професионалисти ще гарантира най-високо качество на светлинните и звукови ефекти.

Музикантите, чието турне в подкрепа на новия им албум “3-D Catalogue” стартира на 2 февруари в Германия, наскоро получиха и номинация за най-престижните музикални Grammy в категорията “Най-добър денс/електронен албум”. Повелителите на електронния звук пристигат у нас в състав: Ралф Хютер, Флориан Шнайдер, Фриц Хилперт и Фалк Грифенхаген. Видео трейлър на впечатляващия спектакъл можете да намерите в линка по-долу:

http://www.kraftwerk.com/VIDEO/KRAFTWERK%20%E2%80%93%203-D%20THE%20CATALOGUE(3).mp4

Концертът на KRAFTWERK е на 28 февруари от 20:00 часа в зала Универсиада. Билетите за шоуто са на цени: 69 лв. - правостоящи, 79 лв. – седящи, 99 лв. – VIP. Пасовете могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна и online [поръчай от тук]. Организатор е NuCoast Concerts.

 

още за:

KraftwerkNucoast


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


2000 12.01.2018 11:49:44 отговори + 1 0
Шнайдер не е в групата от 2008 година . Но пък може пак да се е присъединил... Нищо не би ме учудило. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".