Концертът на Mark Knopfler в София е напълно разпродаден

22 апр 2013, 11:54 ч. 579 / 5 3
пред./следв.
Получихме следното съобщение:

    Интересът към концерта на Марк Нопфлър у нас е огромен. Повече от седмица преди дългоочакваното събитие билетите за него бяха напълно разпродадени. По тази причина, след консултация с мениджмънта му, от 22 април в продажба са 500 билета за правостоящи. Те са на цена 40 лв и ще бъдат разпределени по следния начин: 200 бр на партера и 300 бр на втори балкон в зала 1 на НДК.

   Легендарният китарист на Дайър Стрейтс явно има огромна армия от почитатели в България. Тя препълни зала 1 на НДК и при предишното му гостуване у нас през 2008 г. Поради големия интерес и тогава бяха пуснати билети за правостоящи, които също свършиха преди концерта.

   Носителят на три награди Грами започна турне в подкрепа на новия си албум “Privateering”, ще чуем също и много от предишните му соло проекти, някои от съвместните му проекти, както и класиките на Дайър Стрейтс – по обичайния за Марк стил, съчетаващ рок, блус и фолклорни елементи.

   Марк Нопфлър пристига у нас ден преди изявата си след концерт в Истанбул. В четири тира е побрано техническото оборудване за шоуто. Заедно с него пристигат и девет музиканти, с повечето от които той работи от средата на 90-те.

   Билетите за правостоящи могат да бъдат закупени от всички каси на Тикетпро в страната, както и онлайн на www.ticketpro.bg.
mark knopfler poster


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 22.04.2013 20:12:11 отговори + 0 0
Money for nothing... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 22.04.2013 19:59:41 отговори + 0 0
никой няма да ти купи тъпите билети! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Inflames 22.04.2013 12:02:55 отговори + 0 0
Продавам два билета за втори балкон общо за 70 лева! Който се интересува да пише на inflames60@abv.bg Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".