Разгледайте снимки от концерта на Jeff Scott Soto в София

22 апр 2013, 13:09 ч. 261 / 3 1
пред./следв.
Jeff Scott Soto - този толкова симпатичен (и талантлив) американски вокалист (и български зет) най-сетне посети отново столицата ни, след като натрупа безброй малки и по-големи изяви по родното Черноморие! Последният лайв на певеца в София бе преди пет години, а утре, 23 април, Soto ще изнесе шоу и в бургаския "Бар без име". Двете спирки у нас са част от европейското турне за промоцията на новия студиен албум "Damage Control". В галериите на KATEHIZIS.COM може да разгледате над 40 снимки на Jeff Scott Soto и неговата група, както и на съпорт бандите SILENT COMMITMENT и DANGER ANGEL.

   С това попълнение "Metal Katehizis" ви представя близо 500 снимки от 10 събития от началото на календарната 2013 г. (разгледай всички).
Jeff Scott Soto Live
Jeff Scott Soto Live


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 23.04.2013 09:33:50 отговори + 0 0
Беше най-якият концерт, които изобщо са се случвали в България. Евала на Джеф. Вокал от световна класа.. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".