Концертът на MUSE от Рим излиза на голям екран в кино "Арена"

22 окт 2013, 11:27 ч. 501 / 6 0
пред./следв.
Получихме следното съобщение:

   На 7-ми ноември от 19:30 часа избрани кина Арена ще покажат концерта на екстравагантните момчета от MUSE, заснет на живо от Стадио Олимпико в Рим. Филмираният концерт е обещание за незабравимо музикално преживяване за всички фенове на бандата, както и за онези, които харесват алтернативната рок музика. Продажбата на билети започна от 16-ти октомври на цена 12 лв, а концертът ще бъде излъчен в кино Арена Младост и кино Арена Запад в София, кино Арена Мол Варна и кино Арена Фламинго, Пловдив.

   Muse: “По отношение на мащаба и стойността на продукцията това е най-голямото турне, което сме правили. Гордеем се с шоуто, което направихме в Рим и затова се вълнуваме много, че ще можем да го покажем в кината. Заснетият концерт обхваща изключително много детайли и не само всичко, което правим на сцената, а още – феновете, дори тези в далечината, декорите, актьорите и изключителната атмосфера по време на тази специална нощ в Рим. Можем да обещаем на феновете си, без значение дали са гледали шоуто на живо, една напълно нова среща с Muse.”

   За концерта:

   Концертът на MUSE на Стадио Олимпико в Рим е заснет на 6-ти юли в присъствието на повече от 60 000 фена. Той показва една паметна вечер от столицата на Италия и изважда на преден план най-екстравагантните декори и впечатляваща сцена, построявани някога за концерт на MUSE. Тримата приятели от училище от Девън въвличат публиката в хипнотизиращо приключение с пиротехника, широки екрани и трупа актьори, които съпътстват изпълненията на 20 парчета, миксирани в невероятен съраунд саунд, сред които хитове от последния албум на групата “The 2nd Law” и класическите „Uprising”, „Supermassive Black Hole”, „Time Is Running Out”, „Starlight and Plug-In Baby“.

   За MUSE:

   Muse са английска рок група, която има издадени шест студийни албума с продадени над 15 милиона копия в цял свят. Припознати като една от най-добрите банди на живо, Muse са носители на редица музикални награди, включително 5 MTV Europe Music Awards, 6 NME Awards и 6 Q Awards. Два пъти печелят „Best British Live Act“ на наградите Brit, имат 5 номинации „Grammy“, a „The Resistance“ печели статуетката за „Най-добър рок албум на годината“. Настоящото им турне започва през октомври 2012 г., като досега е видяно от над 2 милиона души в цял свят.

   Актуалният албум на групата “The 2nd Law” е на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.
muse - live at rome

още за:

MuseArena Cinema


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".