Нова дата за концерта на NICK MASON'S SAUCERFUL OF SECRETS - 18 юни 2021 г.

11 май 2020, 10:56 ч. 797 / 3 3
пред./следв.

   "Sofia Music Enterprises" разпространиха следното съобщение:

Рок легендата Nick Mason, заедно със своята банда Nick Mason's Saucerful of Secrets отлагат европейското си турне за 2021!

Концертът на Nick Mason в София ще се състои на 18 юни 2021 година!

Nick Mason и бандата му Nick Mason's Saucerful of Secrets отлагат европейското си турне за 2021 година, поради усложнената международна ситуация. Обиколката ще стартира на 21 май 2021 в Хамбург, Германия. Шоуто в България, което трябваше да се проведе на 20 юни 2020 година, ще е с нова дата – 18 юни 2021 година, а мястото остава непроменено – зала 1 на НДК.

Всички закупени билети ще важат без презаверка за новата дата.

След няколко напълно разпродадени турнета в Обединеното кралство, Европа и Америка през 2018 и 2019, това е най-голямото европейско турне на Nick Mason’s Saucerful Of Secrets до момента! Турнето през 2021 ще бъде наистина специално, с обновен репертоар, който ще включва ранна музика на Pink Floyd, периода между 1967 и 1972 година, включително албума ‘Obscured by Clouds’, и легедарното парче ‘Echoes’.

Nick Mason сформира бандата Nick Mason's Saucerful of Secrets, заедно с басиста на Pink Floyd Guy Pratt, китаристите Gary Kemp от Spandau Ballet и Lee Harris от Blockheads, и Dom Beken от The Orb на клавишни.

Билети за концерта на Nick Mason's Saucerful of Secrets, могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim, както и онлайн на www.eventim.bg.

 



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Snake 14.05.2020 09:20:39 отговори + 0 0
Само заради Echoes си заслужава да бъдеш на този концерт.. Ще бъде епично и дано догодина обстановката да е нормална. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

... 11.05.2020 11:10:59 отговори + 1 0
Може ли да си върнем парите? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Разбирач 11.05.2020 12:15:59 + 2 1
Може. Получих преди малко от Ивентим ето това по мейл:

"Процедура за връщане на билети след 18.05.2020:

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.
В случай, че са закупени от сайта на Eventim.bg:
- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централния офис на Eventim или да ги върнат лично и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени.
- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

Краен срок за връщане на билети - 17.06.2020"
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".