Концертът на OPERATION: MINDCRIME се мести в "Sofia Live Club"

21 окт 2015, 13:14 ч. 1286 / 6 4
пред./следв.

   Концертът на OPERATION: MINDCRIME - новата група на бившия вокалист на QUEENSRYCHE Geoff Tate, ще се проведе в "Sofia Live Club", а не в зала "Христо Ботев", както бе първоначално предвидено. Информацията съобщиха организаторите от "Sofia Music Enterprises". Датата е 17 ноември.

   Както ви уведомихме - очаква се пред българската публика OPERATION: MINDCRIME да изпълнят целия култов класически албум на QUEENSRYCHE, от който идва името им. Ще звучат и песни от дебюта на новата банда, както и други хитове на сиатълските прогресив метъл легенди.

 

Queensryche



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


птеродактил с ориз 21.10.2015 15:56:31 отговори + 2 1
Като ще свирят Оперейшъна, дали поне са се научили как?
Щото от концертните записи на тази формация не си личи да могат да уцелят половината ноти. За Джофрито да не говорим, ама поне при него е разбираемо - одъртя човека, не може пее както преди 25 години
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Кра 22.10.2015 12:27:45 + 2 0
За съжаление, читавия Куинсрайк в момента е този с Тод. Версията на Тейт звучи като кавър банда. На моменти докарват звученето на някои парчета, но като цяло нямат нищо общо с оригинала. За мен остава утехата, че успях да ги гледам в София през 2004-та - прекрасен концерт заедно с Джудас Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

птеродактил с ориз 22.10.2015 15:15:55 + 2 0
За голямо съжаление, най-истинския им вариант може да се види само в Operation:Livecrime...
Но все пак по-читавия вариант е този с Тод, факт... Дори и албумчето на онез момци е прилично. Просто му липсва един определен китарист, за да заприлича съвсем на това, което беше.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Разбирач 21.10.2015 13:57:40 отговори + 8 0
Голям интерес има явно... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".