Рисунка върху кожено яке сприятелява български фен с музиканти от W.A.S.P.

21 окт 2015, 14:27 ч. 3055 / 4 3
пред./следв.

   Всичко започва от момента, в който столичният рокер Павел Марков се качва на своя "Харли-Дейвидсън" и отива да си поръча рисунка върху гърба на коженото си яке. Той иска да му бъде нарисуван образа на вокалиста на легендарната хеви метъл група W.A.S.P. - Blackie Lawless. На концерт на групата Павел облича якето и е забелязан от Blackie, който изказва суперлативи за рисунката, като пита за цената на якето. Павел му обяснява, че това яке ще остане завинаги на гърба му, като символ на уважението му към групата. След което той поръча рисунка върху дърво на китариста на групата Doug Blair и го изпраща като подарък за рождения му ден. Не след дълго музикантът се снима с подаръка и го публикува в своя сайт като особено ценна за него реликва. Ето така тези две рисунки сприятеляват група българи с певеца и китариста на световноизвестната банда.

   Този случай има и продължение. Художничката, която е нарисувала картините - Ралица Игова, открива самостоятелна изложба, на която ще покаже свои рисунки върху автомобили, мотори, каски и други аксесоари. Ще бъде представено и легендарното кожено яке с образа на Blackie. Китаристът на W.A.S.P. не се е съгласил да изпрати подаръка със своя образ, опасявайки се, че може да бъде повреден или откраднат по пътя. Изложбата ще бъде открита на 1 ноември, неделя, в 12:00 ч. пред църквата "Свети Николай Софийски", която се намира близо до кръстовището на столичните улици "Опълченска" и "Пиротска". Собственикът на якето лично ще охранява безценната си реликва.

 

Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Джафчо 22.10.2015 15:33:50 отговори + 2 0
@злобчо, не ти е лесно и на теб,... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Хъмммчо 21.10.2015 15:03:38 отговори + 7 21
Каква завоалирана "реклама" и търсене на минути популярност. Като в холивудски тинейджърски филмчета. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

злобчо 21.10.2015 21:17:50 + 3 10
Мчи те рокерчетата в такива филмчета си живеят цял живот... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".