Концертът на TEXAS в София с нова дата - 2 октомври

13 юни 2018, 16:18 ч. 1148 / 4 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Концертът на Texas на 21 юни се налага да бъде преместен за есента. Новата дата е 2 октомври, а мястото не се променя – зала 1 на НДК. Отлагането се налага поради възникнали промени около някои от европейските концертни дати на бандата в подкрепа на албума „Jump on Board“.

Закупените вече билети за шоуто, организирано от Loud Concerts, ще важат за новата дата, без да е необходимо да бъдат презаверени.

Феновете, за които 2-ри октомври е неудобен ден да посетят концерта, имат възможност да върнат билетите и да получат паричната им стойност.

Краен срок за връщане на билетите 13.07.2018 година.
Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

В случай, че са закупени от сайта на Eventim.bg:
- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централния офис на Eventim или да ги върнат лично и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени.
- с наложен платеж или по банков път – зрителите трябва да върнат билетите си по пощата с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка. Също така могат да се върнат и в централния офис на Eventim bg, намиращ се на ул. "6-ти септември" 58, където ще бъде възстановена сумата в брой.

Билетите за концерта на Texas за 2 октомври са в продажба в мрежата на Eventim (www.eventim.bg) [поръчай онлайн] и партньорите им в цялата страна - магазинитe Office 1 Superstore, OMV, Български пощи, Технополис. Ценовите категории не се променят и са от 65 до 120 лева, в зависимост от местоположението в зала 1 на НДК.

Всеки фен може да използва и опцията на Eventim Print at Home, която дава възможност да се отпечатва закупения електронен билет вкъщи.

Шоуто на Texas на 2 октомври в зала 1 на НДК е с начален час 20 часа!

 

още за:

TexasLoud Concerts


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".