KVASIR ще подгряват TEXAS на 2 октомври

17 сеп 2018, 13:22 ч. 652 / 5 0
пред./следв.

Получихме следното съобщение:

Електронният проект Kvasir (https://youtu.be/_OxE1dOMS4U) ще подгрява публиката преди излизането на сцената на Texas. Това е избор на самата банда, която ще изнесе първи концерт у нас в зала 1 на НДК на 2 октомври, по покана на Loud Concerts.

Билетите за концерта на Texas за 2 октомври са в продажба в мрежата на Eventim (www.eventim.bg) и партньорите им в цялата страна - магазинитe Office 1 Superstore, OMV, Български пощи, Технополис. Все още има ограничени количества билети от всички ценови категории - от 65 до 120 лева, в зависимост от местоположението в зала 1 на НДК.
Всеки фен може да използва и опцията на Eventim Print at Home, която дава възможност да се отпечатва закупеният електронен билет вкъщи.

След здравословните проблеми на Sharleen Spiteri в началото на лятото, част от датите се наложи да бъдат променени, но след възстановяването й, турнето в подкрепа на последната продукция на Texas - Jump on Board продължи с пълна сила. Миналата седмица чаровната вокалистка се омъжи в тоалет на Stella McCartney за дългогодишния си приятел и корифей в кухнята Bryn Williams. В момента двамата са на меден месец, който ще бъде прекъснат заради предстоящите дати от турнето на Texas. Концертът у нас е последен от европейската обиколка и гарантирано бандата ще даде всичко от себе си за този финал.

Българските фенове със сигурност ще чуят всички любими хитове на бандата, между които Say What You Want, Summer Son и Black Eyed Boy! Шоуто на Texas на 2 октомври в зала 1 на НДК е с начален час 20 часа!

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".