Концертът на THERION на "70000 Tons of Metal" може да е последен за Christofer Johnsson

29 яну 2017, 13:58 ч. 1718 / 10 7
пред./следв.

   Лидерът на THERION Christofer Johnsson разпространи съобщение, в което признава, че напоследък има сериозни здравословни проблеми. От известно време насам той е изпитвал болки във врата, рамото и дясната си ръка, които не са му позволявали да спи нормално, а само в седнало положение. Johnsson не е можел и да изсвири на китара повече от половин песен.

   Опитът му да се възползва от услугите на зравеопазването в Швеция го е поставил в много сложна ситуация. Увеличаването на населението в скандинавската държава е довело дотам, че броят на здравните работници е крайно недостатъчен. Музикантът е трябвало да чака прекалено дълго за преглед от специалист и диагностициране. Затова Christofer е решил да се лекува в Русия. Там е бил прегледан и диагностициран със съответните изследвания в рамките на ден. Установени са два хернирани шийни прешлена. Сложена му е анатомична яка, която му е позволила да спи нормално за пръв път от доста време насам. Също така - с нея "Маестрото" ще може да изнесе цял концерт, ако THERION свирят само по-прости композиции. Това ще е и шоуто на групата на круиза "70000 Tons of Metal" в началото на февруари.

   След круиза Christofer Johnsson ще се върне в Русия за последни консултации преди да се подложи на лечение. Вариантите са два - операция или безоперативно лечение, което ще продължи 5-6 месеца и ще бъде много болезнено. Операцията би разрешила проблема с период на възстановяване от само няколко седмици. Ако обаче се окаже неуспешна - Johnsson няма да може да свири на китара на живо никога повече. Christofer благодари на посолството на Русия и "Imperial Age", които са уредили лечението му там. Без тази стъпка THERION биха отменили и концерта си на "70000 Tons of Metal".

 



Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Ellides 30.01.2017 14:46:09 отговори + 3 0
Дано операцията мине успешно и този велик музикант се оправи. Пожелавам му го най-искрено. И след това чакаме метал операта и то тази година. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Раптор 29.01.2017 17:17:26 отговори + 8 0
Едва ли ще е последния му концерт- знам какво усеща- сам съм патил. Като не можеш дори да легнеш е нормално човек да си мисли всичко най-лошо и да се депресира- факт си е- много боли. След инжекциите обаче ще се почувства добре и внезапно ще му се види друг света а след операция ще се оправи напълно. И аз съм си мислил, че няма вече живот преди операцията (която не е толкова тежка при съвременните методи). Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

borknagar 29.01.2017 16:02:39 отговори + 11 5
И какво стана - "злата" и "демонична" Русия помага и дава възможност да се излекува, а неговата либерална и демократична родина със здравеопазване (уж) за пример няма възможност. Дано се оправи, пък политическата обстановка е ясна за всички, освен тези "проповядващи евроценности" Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

чудя се 29.01.2017 16:08:12 + 10 5
Да не мислиш, че Русия му го е предложила безплатно все едно се осигурява там? Платил си - отишъл е като частен пациент. Което е можел сигурно и в Швеция да направи, но там е било доста по-скъпо. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

чудя се 29.01.2017 15:01:40 отговори + 11 1
Колко милиона имигранти трябва да са приели, за да започнат да не им стигат лекарите? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Име или псевдоним (задълж 29.01.2017 14:55:19 отговори + 11 1
Живеем във все по-сбъркан свят . Разочароваща констатация за тези, които са я осъзнали... Останалите не са живели достатъчно , за да я разберат . За тях подобно твърдение е смешно, но има време - ще поживеят и ще се сблъскат с реалността . Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Баси 29.01.2017 14:16:43 отговори + 23 4
''Великолепната'' Швеция и Европа. Заети да се грижат за благоденствието на ислямските паразити-унищожители и черните примати, за сметка на истинските човешки същества. Догре дошли в Смелия нов свят! Бай-бай Юропо, ба-бай Швецийо, ти първа ке паднеш...Боже, докъде стигна извратенията на тоя извратен свят... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".