Концертът на WHILE SHE SLEEPS ще бъде "all ages"

2 ное 2016, 12:02 ч. 848 / 5 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:


Една от най – ударните и зашеметяващи метълкор формации през последните няколко години идват в София за концерт на 7 ноември в голямата зала на столичния клуб "Mixtape 5" по покана на „Грешния Организатор”. Съпорт ще са британските им колеги – Blood Youth.

Поради многото запитвания на феновете и това, че концертът се пада в понеделник, организаторите от “Wrong Fest” променят часа на събитието за 20:00, като концерта ще приключи точно в 22:00.

Остават 5 дни до първото им гостуване в България. Билетите за концерта, които струват 20лв и могат да бъдат намерени в мрежата на ticketlogic.bg
Остават 300 билета.

While She Sleeps са английска метълкор група създадена през 2006 г. в Шефилд. Музиката им е повлияна от групи като Thrice, Slipknot, Foo Fighters, Underoath, Refused, Comeback Kid,Gallows and Alexisonfire. Звукът на групата се отличава с ниско настроени китари, силни бас тонове, крещящи вокали и бърз ритъм на барабаните, понякога допълнени с мелодични китари и интерлюдии на пиано. Запитан за развитието между техния дебютен мини-албум и "This Is The Six", китаристът Welsh твърди, че те не са променили драстично звученето си - "супер тежко, но освен това и твърде мелодично".

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".