Slash и Perla Hudson спорят дали са били законно женени

2 ное 2016, 10:44 ч. 2033 / 25 4
пред./следв.

   Раздялата между китариста на GUNS N' ROSES Slash и съпругата му Perla Hudson е факт от почти около две години. В момента тече бракоразводно дело и, поради липсата на предбрачен договор, Perla претендира да получи 50% от имуществото на музиканта. Slash обаче твърди, че двамата никога не са били женени законно, тъй като Perla има кратък предишен брак, документите за чието прекратяване не са оформени правилно. Предстои съдия да вземе решение в полза на един от двамата.

   След реюниъна си по-рано тази година GUNS N' ROSES имат приходи от 117 млн. долара за 25 концерта. Ако съдът реши да удовлетвори претенциите на Perla, то тя ще трябва да получи половината от спечеленото от Slash за период от 13 години. Те имат и две деца, както и една предишна раздяла - през 2010 г., след което обаче се събраха отново. Perla коментира, че настояването на музиканта, че те не са били законно женени, е "неуважително" и "позорно" по отношение на децата им.

 



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


анти-терлик 2.11.2016 15:21:41 отговори + 0 5
Още един пример за това как бракът в днешни дни е просто още една безмислена формалност (освен ако не си вярващ). Винаги съм го казвал - ако по някакво чудо някога се оженя, то ще бъде НЕЗАКОННО - без измислени хартийки и подписи, за пред боговете, не Бойко и Големия брат. Желая успех на Слаш! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Пепеляшка 2.11.2016 13:29:28 отговори + 0 3
Как можеш да не знаеш дали си бил женен/омъжена? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

лесно 2.11.2016 13:40:25 + 5 2
Как може да не прочетеш и да не разбереш, че не става въпрос дали са знаели, а дали някакви там документи са били оформени правилно? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феникс на грил 2.11.2016 16:53:15 + 4 0
Като са намесени десетки милиони долари, лесно. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".