KORN работят по нов албум - завръщане към корените

2 мар 2009, 17:20 ч. 209 / 5 8
пред./следв.
KORN съобщават, че работят по следващия си студиен албум. Той ще бъде записан от четирима музиканти - Johnathan Davis (вокали), Munky (китари), Fieldy (бас) и Ray Luzier (ударни). Ето какво казва фронтменът за предстоящата творба: "Тя ще бъде доста сурова и олдскуул, подобна на първите албуми на KORN". Освен типичната за групата агресия, дискът ще предлага интензивност и емоция.

още за:

Korn


Коментари   (8)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Kooti 3.03.2009 14:09:40 отговори + 0 0
Ню метълът и тая година не ще е актуален!Ако го харесвате не го обявявайте на всеослушание!:-)) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

igi_stz 3.03.2009 13:06:24 отговори + 0 0
Това сме го чували и преди. Корн отдавна не са това което бяха. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Salama 3.03.2009 12:35:13 отговори + 0 0
Аэ, мисля че KORN нямат лош албум, эатова ще иэчакам с нетърпение и тоэи. Break Yourself. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

someone 3.03.2009 09:01:14 отговори + 0 0
blood_anarki, слаб, а дори и име не му дадоха... голяма боза.
makeyourownbones, с теб не съм съгласен обаче. See You On The Other Side ме накара да прослушам Корн. Може да не е доброто старо, но е добро ново.
Sladuk_Kelesh, каквото се търси, това се предлага
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

blood_anarki 3.03.2009 00:19:42 отговори + 0 0
А, дано да успеят...Последният им индъстриъл албум беше мелко казано слаб... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


distortion 3.03.2009 00:11:00 отговори + 0 0
пак тия корени...кога ли ще направят отново парче като "Blind"? според мен не могат Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

makeyourownbones 2.03.2009 19:59:23 отговори + 0 0
Дано да е така, че ми писна от бози от тяхна страна, последните 2 албума не са това, което трябва да са... Преди време, когато излезе първия албум, сума ти време не спирах да се зарибявам, а "See You On The Other Side" примерно ме кара да се прозявам... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Sladuk_Kelesh 2.03.2009 18:24:46 отговори + 0 0
"Тя ще бъде доста сурова и олдскуул, подобна на първите албуми на...." - Не че се оплаквам, даже напротив, ама ми се струва, че едно последно време всяка втора група с по голяма дискография зад гърба си ги произнася тез слова.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".