Приключиха игрите за ASIA и LORDI, дерзайте за IN FLAMES!

2 мар 2009, 13:29 ч. 214 / 6 9
пред./следв.
На 28 февруари приключиха две от игрите, в които "Metal Katehizis", съвместно с водещи български промоутъри, ви даваше възможност да спечелите награди, свързани с предстоящи концерти на чужди групи у нас. По една покана за шоутата на LORDI и ASIA намериха своите притежатели, както и един компакдиск на финландските монстър метъли. Печелившите са уведомени по електронната поща, ето и имената им:
Покана за LORDI - Камен А. Узунов
Компактдиск на LORDI - Виржиния П. Кудусчиева

Покана за ASIA - Ася Л. Мерсимова
   В играта за шоуто на LORDI получихме почти 400 отговора, а за това на ASIA - към 250. И това не е всичко! От днес до 15 март, заедно с "Joker Media" разиграваме две покани за концерта на IN FLAMES в София, който ще се проведе на 29 март! Проверете късмета си на този адрес!


Коментари   (9)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


?! 4.03.2009 15:45:45 отговори + 0 0
този пък ще продава на приятел. можеш да зарадваш приятел с подарък билет, но чак пък да правиш пари от това?! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 3.03.2009 02:12:17 отговори + 0 0
Е има и по умни - купих си билет за Лорди и другия щях да го реда на един фр за по евтино ако бях го спечелил.На такива неща не мое да се верва. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 2.03.2009 21:44:41 отговори + 0 0
New Age Messiah, разбираме те, но за да влезне някой в тази конспирация значи не е от най-"бързите" Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

New Age Messiah 2.03.2009 20:53:20 отговори + 0 0
Или никой не е разбрал какво исках да кажа, или всички се правят на ударени. Както и да е, извинявам се ако съм засегнал някого, връщам си думите назад ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

минка 2.03.2009 19:15:22 отговори + 0 0
приатели братя помогнете нямам парички пратете ме да гледам лиубимите си лорди Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Earl Of Black 2.03.2009 16:13:10 отговори + 0 0
То ако на тази игра се надяваш да те прати на концерт на любимата ти група... явно не ти е толкоз любима Аз си пробвам късмета с групи, които бих отишъл да видя просто от любопитство, но не бих дал пари. За останалите - веднага за промоционалните Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MadHamsih 2.03.2009 15:04:19 отговори + 0 0
Доста неправилна посока на мисловния процес. Всеки си преценява като знае какви са нещата. Някои си купуват билети в първите дни, други на заплата, трети чакат до последно да им изпадне нещо. А тук просто помагат на един такъв да отиде. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Satyr 2.03.2009 15:03:35 отговори + 0 0
За Лорди се въртяха други игри на толкова много места, че сумарно със сигурност са раздадени десетки покани. Но сигурно, за да няма подозрения за това или онова, организаторите трябва да раздават 2/3 от билетите за всяко събитие безплатно, а с пари да са само за хора, представили данъчна декларация за високи доходи. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

New Age Messiah 2.03.2009 14:05:28 отговори + 0 0
Хм, една покана и едно CD .. разни мисли започват да се прокрадват през главата ми.. от рода на това, че всичко е било направено колкото хората да изчакат края на играта с надеждата,че може да спечелят, след това да си купят билети на по-високи цени. Честито на печелившите и жалко за феновете с по-скромни финансови възможности, защото съм сигурен, че ги има .. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".