KORPIKLAANI правят документален филм за турнето си в Русия в края на 2016 г.

21 юни 2017, 15:52 ч. 560 / 6 8
пред./следв.

   Финландската фолк метъл банда KORPIKLAANI осъществи турне в Русия между 26 ноември и 12 декември 2016 г. За около две седмици и половина бандата е пропътувала 19 000 км и посетила 15 града, вкл. в Сибир. 

   Пътешествието на бандата е заснето на 15 октомври тази година се очаква да излезе документален филм за обиколката. KORPIKLAANI пуснаха и специален сайт за изданието - www.madeinrussia.co.uk. Групата събира и финансиране от феновете, за да може да осъществи проекта. Краудфъндинг кампанията предлага пакети от 15 до 250 евро с различни екстри. 

 

още за:

Korpiklaani


Коментари   (8)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Стохи 21.06.2017 18:25:39 отговори + 2 6
....Ето едно разумно и правилно мнение-приемам го и като критика и към мен,и към всички псевдомеломани,непропускащи да покажат невежество и простотия,като навързват музика и политика!
А знайно е-политиката е едно от трите най-гадни и отвратителни П-та,ако не и най-гадното .........
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Прост българин 21.06.2017 18:11:56 отговори + 6 1
Какви са тия глупави коментари за политика. Хората са правили концерти, правили са си купон, вместо да напишете "Сега концерт и у нас", пишете разни дивотии за и против Русия, сякаш за това става дума в новината. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Стохи 21.06.2017 17:48:12 отговори + 2 7
.....Нещастнико-отново показваш нивото на умствената ти недостатъчност,първичност и примитивизъм!
Не съм бил никога комунист,не симпатизирам и на никоя модерна днешна партия-гледам трезво,разумно и си правя правилните изводи!
За себе си,разбира се,а комуто не харесват-да си ги завре ТАМ!....
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Пейн 22.06.2017 00:46:49 + 6 1
Какви правилни изводи може да си направи човек, който дори не може да се справи с преписките знаци. Звучиш трезво като пиян казак... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Патриот 22.06.2017 08:47:47 + 4 0
Червен боклук! То се видя кой изпадна в истерия и написа 100 реда опорни точки за "евро-гейския съюз" само от 2 мои думи. Без дори намек да има в тях за ЕС или нещо подобно. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Стохи 21.06.2017 16:48:51 отговори + 3 12
.....Същото и на тебе,**************** патриот!
За твое сведение,*****-Русия винаги е БИЛА,Е и винаги ЩЕ Е,колкото и да се напикават от това модифицираните,тотално и непоправимо увредените мекотели и радетели на евро-гейските скапани ценности.....
Толкова си нищожно-жалък,че не си струваше да си хабя думите за теб,ама-нейсе-прежалих се и ти нарисувах жалкият образ и портрет!
И ти,нищожество-все пак трябва да ми благодариш,че ти обърнах някакво внимание,което никак,ама никак не заслужаваше с т.н. си коментар........
Хайде-остани си със много ПО-ЗДРАВИ от мен и се опитай,колкото и да ти е трудно,да гледаш малко по-реално и трезво на живота и нещата около теб!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Патриот 21.06.2017 17:03:56 + 5 8
По-леко с истерията, неграмотна блядовска ********!
Къде видя да споменавам Европа? Ама такива са ти опорните точки сигурно. Хайде сега върви да си броиш капачките за буркани, с които КУРнелия Нинова купи гласчето ти на изборите!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Патриот 21.06.2017 16:17:35 отговори + 5 8
F*CK Русия! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".