ЛЕГЕНДИТЕ ще свирят в Шабла за "Джулай Морнинг"

21 юни 2017, 10:52 ч. 969 / 8 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Мелодиите на вечните български рок хитове, изпълнени от супергрупата „Легендите“, ще съпроводят изгрева на слънцето на Джулай Морниг в Шабла. Групата ще продължи традицията, чиито основи бяха поставени миналата година с изключително успешния им концерт, който събра стотици любители на свободния дух на плажа в Шабла.

Очаква се концертът да събере на едно място няколко поколения българи, които да пеят заедно с Константин Цеков от ФСБ, Митко Кърнев от D2, Любо Киров, Константин Марков и Стенли от „Тангра.

Те ще излязат на сцената в нощта на 30 юни срещу 1 юли, под звездите на централния плаж на къмпинг “Добруджа” (на 6 км. от Шабла) точно в 3 часа след полунощ. Плажът ще бъде огласен от класически хитове като „Нашият град“, „Сто години“, „Нямаше кой да ни каже“, „Другият“, „Обещание“, „Може би“, „Любовта, без която не можем“, „Обсебен“, „Бъди какъвто си“, „Има ли цветя“, „Оловният войник“, „Жулиета“, „След десет години“, „Сбогом“, „Ледено момиче“, „Да те жадувам“ и др.

Музикалната програма за Джулай Морнинг ще започне около 22 часа на 30 юни. Началото на вечерта ще поставят варненските рок групи „БУМЕРАНГ“ и „HEADMASTER“, като се очаква да се включат и други местни таланти.

„Легендите“ във Facebook: https://www.facebook.com/TheLegendsBG

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".