Кръщават втората сцена на "Download" "Ronnie James Dio Stage"

17 май 2010, 19:10 ч. 186 / 6 8
пред./следв.
Организаторите на британския фестивал "Download" обявиха, че втората сцена на събитието, чието тазгодишно издание е в периода 11-13 юни, ще носи името на починалия вчера легендарен вокалист Ronnie James Dio (DIO, HEAVEN & HELL, BLACK SABBATH, RAINBOW). На "Ronnie James Dio Stage" ще се изявят банди като BULLET FOR MY VALENTINE, THIRTY SECONDS TO MARS, STONE SOUR, HIM, COHEED AND CAMBIRA, AIRBOURNE и др. Междувременно десетки и стотици музиканти изказват почитта си към легендарния певец, който си отиде след няколкомесечна борба с рак на стомаха. Това ни лиши и от възможността да го гледаме отново в България, тъй като HEAVEN & HELL трябваше да свирят в първия ден на фестивала "Sonisphere" в София (22 юни). По-долу може да гледате последното видеоинтервю на "малкия човек с големия глас" - Ronnie James Dio, взето на последния концерт на HEAVEN & HELL - на 29 август 2009 г. в Атлантик Сити преди турнето им да прекъсне за лечение на вокалиста:



Коментари   (8)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


oli 18.05.2010 02:25:28 отговори + 0 0
Пази Божееееееееее, ако възможнотта да останат само някои групи след година, две, и
възможността да останат само тези групи, равносметката ще е с отрицателен знак! Те просто ще трупат дивиденти на чужд гръб! А това ще е краят! В музиката е необходимо да има приемственост, както е било от както "свят светуава"!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

christslayer 18.05.2010 01:45:07 отговори + 0 0
аман от слабоумници тука кво ли не прочетох... Замина си най-големия глас в света на рока, а вие спорите за глупости... Че групите са позьорски позьорски са, но наистина това е реалността приемете я след някоя друга година и други величия ще си отидат и ще останат само тези групи ФАКТ!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 18.05.2010 00:49:51 отговори + 0 0
Идеята е доста добра и според мен организаторите се опитват да покажат приемственост в рока. Дали ви харесва или не, това са новите рок групи - suck it up Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 17.05.2010 23:50:32 отговори + 0 0
Оф аре пак се започна... Това, че не свирят, така нареченият trVe метал, а правят нещо различно и продължават напред, а не забиват във вече до болка познти неща, не ги прави "позорни". Свалете малко капаците...
Всяка банда, която отдаде почит на великият Рони заслужава уважение!
А вие си мрънкайте по форумите...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

sssssss 17.05.2010 23:06:04 отговори + 0 0
как да нямат въпреки,4е не са истински метал ... все пак натам бият по - добре тези банди отлколкото некви 4алга или хип хоп ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Roswell 47 17.05.2010 22:56:10 отговори + 0 0
защото нямат нищо общо с метала Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 17.05.2010 22:32:11 отговори + 0 0
Защо? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 17.05.2010 21:58:41 отговори + 0 0
''На "Ronnie James Dio Stage" ще се изявят банди като BULLET FOR MY VALENTINE, THIRTY SECONDS TO MARS, STONE SOUR, HIM, COHEED AND CAMBIRA, AIRBOURNE и др''
Абсолютен позор!!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".