Наградиха английския фестивал "Download" като най-добър в света

16 ное 2007, 07:58 ч. 296 / 6 7
пред./следв.
Английският "Download Festival" спечели приза на провелата се на 15 ноември в Ню Йорк церемония по връчване на наградите "Billboard Touring Awards". Фестивалът се организира от компанията "Live Nation", продължава три дни и събира десетки хиляди фенове и редица титуловани рок, метъл и пънк изпълнители. "Download" се счита и за наследник на легендарния фестивал "Monsters of Rock", който се е провеждал на същото място между 1980 и 1996 г. Тазгодишното издание на "Download", хедлайнъри на което бяха IRON MAIDEN, MY CHEMICAL ROMANCE и LINKIN PARK, бе посетено от около 80 000 зрители.


Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


stormbringer 17.11.2007 15:06:07 отговори + 0 0
ами аз бях Fields Of Rock това лято, хедлайнери на единия ден бяха Мейдън, на другия Ози. Имаше супер яки групи наистина за всеки вкус, като лично според мен се отличаваха имената на Megadeth, Heaven & Hell, Slayer, Motorhead, Korn, Dream Theater, Type O Negative, MachineHead, Hatebreed, Kamelot и още доста .... със сигурност това беше най-якия от към банди фест лятото ... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Варна 16.11.2007 19:09:30 отговори + 0 0
Смешници хедлайнъри!
МЕГАДЕТ и СЛЕЪР бяха истинските там!
А и Мейдън тоже)
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Fanatik Priest 16.11.2007 12:21:10 отговори + 0 0
Това, че са сложили тези групи за хедлайнъри не ме притеснява - групите преди това бяха различни по качество и доста часа се задържах да ги гледам в интернет - най-много се изкефих на Българското Знаме, което някой луд наш фен развявше от първата редица пред сцената на Слейър. Айде ся пък ти ако искаш недей да ходиш на тея хедлайнъри.

You Rock! ™
I Rock! ®
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Stargazer 16.11.2007 10:06:32 отговори + 0 0
Гледах почти целия фестивал по интернет. Организаторите се изцепиха, слагайки някои доста смехотворни групи за "хедлайнери". Легендарни банди като Megadeth и Slayer, бяха принудени да свирят в ранния следобед. Въпреки това класата им си пролича, а публиката заслужено ги дари с мощни овации. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 16.11.2007 09:38:46 отговори + 0 0
хабе нашия Монстърс ъф Кок го немаше не заради претенциозната публика......... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


мда 16.11.2007 09:35:58 отговори + 0 0
сигурно затова няма такива фестивали у нас (заради претенциозната ни публика, които не ходи на такива места!). да оставим парите настрана... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Pusciferian 16.11.2007 08:12:43 отговори + 0 0
"хедлайнъри на което бяха IRON MAIDEN, MY CHEMICAL ROMANCE и LINKIN PARK, бе посетено от около 80 000 зрители."

Аз не бих го посетил! с такива хедлай(на) ужас! (нямам редвид Maiden)
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".