KRISIUN и NERVOCHAOS арестувани в Бангладеш за "богохулство"

10 май 2017, 10:25 ч. 883 / 7 5
пред./следв.

   Проблемите на белгийците EVIL INVADERS с местните власти в САЩ не са единствен случай, в който законите в държавата-домакин пречат на гостуваща от чужбина банда да изнесе концерт. 

   Бразилските банди KRISIUN и NERVOCHAOS са били задържани при пристигането си в Дака, Бангладеш на 9 май с обвинение, че нарушават Закона за богохулството. Музикантите са били държани под стража около 10 часа и освободени след намесата на бразилския посланик в Дака. В резултат на това обаче концертите на групите в Бангладеш, Монголия, Китай, Виетнам и Малайзия са отменени. Бразилците продължават турнето си в Япония и Южна Корея.

   Музикантите благодарят на феновете за разбирането, на своя посланик за бързите и адекватни действия и заявяват, че местните промоутъри нямат вина за канселирането на шоуто. Разочарованите почитатели на метъла в Бангладеш публикуваха следното видео:

 

още за:

KrisiunNervochaos


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Tutur 10.05.2017 12:26:46 отговори + 7 0
Китаристката на NervoChaos Чери Такетани ми е другарка във Фейса, сподели ми, че Бангладеш е шибано място за металисти... Явно е така, провали им се половината тур. Ислямът срещу метъла - победа с нокаут Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Tutur 10.05.2017 12:45:59 + 7 0
В един коментар за проблемите на Мегадет в Малайзия споменах, че щом те имат грижи, бразилците направо нямат шанс... Излезнах скапана врачка, хич не съм горд от ясновидството си... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

hellraze 10.05.2017 12:14:22 отговори + 8 2
Не знаете ли български??? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Иван 10.05.2017 11:26:42 отговори + 10 4
Канселирането?!?!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

streetcleaner 10.05.2017 10:35:07 отговори + 13 0
Мога само да съчувствам на местните фенове, че не могат да отидат и спокойно да се изкефят на любимата си музика, само заради религиозни предрасзъдъци шибани политици Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".