KRISIUN споделят във "Фрактура" защо IRON MAIDEN са най-големите за тях

30 мар 2012, 09:43 ч. 227 / 7 6
пред./следв.
На 1 април ("Диема ТВ", 24:00 ч.) в специализираното телевизионно предаване за рок и метъл музика "Фрактура" ще бъде направена премиера на новите клипове на NAPALM DEATH, KORN, BEFORE THE DAWN и LOCK UP. Пред камерите на Васко Катинчаров ще застане Александър Бояджиев от "Re-Act", който ще разкрие всички подробности около предстоящия концерт на TERROR, DEATH BEFORE DISHONOR и TAKE OFFENSE. Ще бъде излъчено интервю с KRISIUN и репортаж от шоуто им в София. Освен това ще бъде припомнено какво разказа супергрупата VALLENFYRE за дебютния си албум. Клипове и концертни песни на DARK TRANQUILLITY, DEMONISM, NIRVANA, MUSTASCH, TERROR, RAGE, DEICIDE, PANTERA, DOWNSLOT, BRAINSTORM, UNEARTH, STAIND И HED. P.E. също ще намерят място в предстоящото издание на шоуто.

   "Фрактура" се излъчва по телевизия "Диема" в неделя от 24:00 ч. с пълно повторение всеки петък от 00:30 ч.

   За повече информация посетете: myspace.com/frakturashow и "Фрактура" във "Facebook".
Васко Катинчаров


Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Майка ти 31.03.2012 17:51:59 отговори + 0 0
Абе, този късен час е направо убийствен! Онзи ден гледах в 2 часа следобяд, как някакви си развяват пишките, без даже да ги цензурират, а Фрактура я дават само през нощта, като че ли не знам какви извращения се излъчват в това предаване. Само аз ли имам чувството, че с метъл феновете отново има гавра? И нека касапницата продължава! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 31.03.2012 11:36:52 отговори + 0 0
на кой му пука.. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Iron_Maiden_fan 31.03.2012 10:27:45 отговори + 0 0
Iron Maiden наистина са велика група, но в заглавието пише, че разкриват защо са най-великите за тях, а в текста няма нищо подобно. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 31.03.2012 02:08:49 отговори + 0 0
Айрян майдън - ОК , ама пък чак да са големи.... ай сиктир бе ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 31.03.2012 00:11:08 отговори + 0 0
ей такова:

"Ще бъде излъчено интервю с KRISIUN и репортаж от шоуто им в София."
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


..???.. 31.03.2012 00:07:30 отговори + 0 0
Какво общо има заглвието с текста написан по-долу???? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".