WICKEDA, THE POMORIANS, Q-CHECK и Сърмата Хари заедно на 1 април в "Строежа"

30 мар 2012, 08:57 ч. 418 / 7 3
пред./следв.
Интересна комбинация от изпълнители очаква посетителите на предстоящия двадесет и първи "Sunday Art Report" в клуб "Строежа" в София. WICKEDA, THE POMORIANS и Q-CHECK влизат в поредица от концертни сетове на 1 април. Между тях Сърмата Хари, популярният фронтмен на вече несъществуващите ШКОДА, както и на SURMATA HARRY'S COPTOR MIX, отново ще влезе в ролята на "поет с китара", редувайки акустични песни с остроумни изказвания в собствен стил. "Sunday Art Report" е иновативен клубен фестивал, осъществяващ се с подкрепата на "Bushmills" и в новаторския дух на холандската бира "Grolsch". На 1 април вратите на "Строежа" отварят в 19:00 ч. Първи излизат Q-CHECK от 19:45, Сърмата Хари е от 20:45, THE POMORIANS застъпват в 21:30, а УИКЕДА от 23:00. Билетите за общия концерт вече се разпространяват в мрежата на Ticketdtream.bg на цени от 7 лв. на предварителна продажба и 8 лв. на съответната дата на място. Броят им е ограничен до 250.
Sunday Art Report


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Ov 30.03.2012 16:06:55 отговори + 0 0
Ей хора, моля ви, сложете веднъж няква друга снимка на Wickeda! Все тая снимка гледам по плакати за концертите им от няколко години Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Явор 30.03.2012 09:33:27 отговори + 1 0
Краен си, приятелю. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 30.03.2012 09:03:48 отговори + 0 0
егати тюрлюто, пълна скръб Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".