KROSSFIRE издават дебютния си дългосвирещ албум през май

16 мар 2011, 14:04 ч. 360 / 5 4
пред./следв.
Представяме ви обложката на дебютния ни албум "Learning To Fly". Албумът ще включва десет композиции - осем песни и две интродукции. "Решихме да го кръстим на едноименната песен, която разказва историята на Икар. Другият смисъл, които придаваме на песента е стремежът на групата през всички тези години да израстне и да се стремим към по-високи и по-високи върхове, да се учим да "летим" - Димо. Очаквайте албумът да излезе през месец май. Окончателната дата ще оповестим по-късно. В момента тече процес по миксиране и мастериране. "Избрахме материалът да бъде мастериран в "Master Vargas Studio" в Ню Йорк, защото сме доволни от работата на Кристиан, а и песните ще бъдат чути за пръв път от него и така ще имаме един различен подход към финалното оформяне на звука". Дискът ще бъде издаден от "Double D Music". Ето песните в него и обложката:
01. Visions (intro)
02. War Machine
03. How Can There Be...?
04. Icaria
05. Learning To Fly
06. Touch Of Destiny
07. False Reality
08. Angels Cry
09. Cold Winds
10. The One

още за:

Krossfire


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 22.05.2011 17:44:07 отговори + 0 0
Чух ги... прог, но скучничък. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ивайло Найденов 22.05.2011 17:42:58 отговори + 0 0
Къде да чуя мостра от парчета на тия пичове? myspace нещо? Не ми се ще да съдя по обложката за албума, ама... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Rock Thrashler 17.03.2011 00:09:22 отговори + 0 0
Обложката доста напомня на един „арт“ на Сигнал, в най-негативен смисъл. Надявам се да отсрамят Българският хеви метъл като издание и пожелавам успехи! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 16.03.2011 16:38:57 отговори + 0 0
Добра банда. Успех. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".