KULTUR SHOCK ще гостуват у нас на 6 март

26 дек 2007, 21:04 ч. 218 / 3 3
пред./следв.
Сиатълската алтърнатив-пънк банда, в която участва българският китарист Вал Кьосовски, KULTUR SHOCK обяви датите от предстоящото си турне, на което ще представи новото DVD на групата "Live in Europe", заснето в София в края на миналата година. В разписанието отново фигурира България - датата е 6 март, а за място е посочен клуб "Black Box". Турнето ще започне на 18 януари в Портланд и ще завърши на 4 април в холандския град Алкмаар. Потвърждение от българска страна все още липсва, но както ви съобщихме неотдавна - в интервю за Avtora.com Вал Кьосовски намекна за посещение на бандата у нас през март догодина.

Благодарности на: Гелето Сергеев

още за:

Kultur Shock


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


blood_anarki 27.12.2007 20:50:11 отговори + 0 0
Ще се размажем като за световно...Мастика-а-а-а-а Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 26.12.2007 23:13:03 отговори + 0 0
дебилииииии Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

dantata 26.12.2007 21:16:22 отговори + 0 0
Супер, какво по-добро от още една доза Kultur Shock!!! :-) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".