LAMB OF GOD обещават, че новият им албум ще излезе скоро

5 май 2015, 06:42 ч. 443 / 5 4
пред./следв.

   LAMB OF GOD стартираха кампания за предварителната промоция на следващия си, седми студиен албум. Вече е онлайн специален сайт - www.lambofgodvii.com - на който постепенно ще бъде разкривана информация за предстоящата творба. Групата обещава, че дискът ще се появи "скоро", без все още да бъдат фиксирани точните дати за издаването му.

   Последният, засега, дългосвирещ албум на LAMB OF GOD, "Resolution", излезе през 2012 г. и дебютира на 3-о място в Топ 200 на "Billboard" с 52 000 продажби за първата си седмица. Последваха проблемите на вокалиста Randy Blythe със съда в Чехия и обвинението в непредумишлено убийство, по което в последствие музикантът бе оправдан. За сагата бяха направени няколко документални филми, а през юли ще излезе и книгата на Blythe "Dark Days", в която той разказва за преживяванията си.

 

още за:

Lamb Of God


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Vigil 6.05.2015 13:55:14 отговори + 1 1
Айде, че откога чакаме... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

DarkThrone 5.05.2015 22:21:40 отговори + 1 4
Да не бързат. Банди като тях отдавна предизвикват възхищение само в слушатели под 14 годишна възраст. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

странник 6.05.2015 01:36:42 + 3 1
моля те, допълзи си обратно до хралупата и не се показвай на слънце до Краварна, а тогава гледай да умреш в някое потно чичашко пого, щото ми става лошо от елешки изказвания като това Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Трол2 6.05.2015 02:03:18 + 1 3
Странник, тия вече яко одъртеха, да им викаш модерна банда, а погото им е от монахини и деца от детската градина. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".