Вижте новия видеоклип на PRIMORDIAL "Wield Lightning to Split the Sun"

5 май 2015, 05:55 ч. 523 / 8 3
пред./следв.

   По-долу може да гледате онлайн новия видеоклип на PRIMORDIAL "Wield Lightning to Split the Sun". Песента е от издадения през миналата година актуален албум на групата "Where Greater Men Have Fallen". Автор на видеото е Costin Chiorneau, който е и създател на обложката на творбата. Използвани са концертни кадри от няколко лайва на групата, както на открито, така и в зала.


primordial-2014-where-greater-men

още за:

Primordial


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


kuzman 7.05.2015 09:51:00 отговори + 0 0
Тоя пич не мога да определя фалшиво ли пее или се прави. Все пак си мисля, че с един по-басов и ревящ /но и пеещ/ вокалист, като Ник Холмс от Парадайс например, ще накара тази група да зазвучи доста по-солидно. Те и сега си звучат, но вокала малко не е за тая музика... Мое мнение. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Nemtheanga 7.05.2015 17:04:08 + 0 0
Фалшиво пее, а и се прави! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бяла, спретната печурка 5.05.2015 13:02:34 отговори + 5 0
Тези трябва да бъдат поканени в България в най-скоро време. Качествената музика го изисква. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".