Lars Ulrich спира следващия видеоклип на GUNS N' ROSES?

30 дек 2008, 11:03 ч. 175 / 2 9
пред./следв.
Един мой приятел знае от негов познат, който е трети братовчед на лелята на [тук сложете име по ваш избор], че скоро ще [тук сложете действие по ваш избор]...
   Подобни разговори може да чуете често в училище или да прочетете на страниците на жълтите издания. Е, от време на време, и ние пускаме по-светски новини за разнообразие, а и никой не знае дали в тях все пак няма зрънце истина...
   И така - във фен форум на GUNS N' ROSES Fernando Lebeis, който е (внимание) - син на личната асистентка на Axl Rose разкрива, че издаването на видеоклипа към следващия сингъл на бандата "Better" се забавя по формални причини. В него има кадри с барабаниста на METALLICA Lars Ulrich, за чието показване се очаква писмено разрешение от последния.
   Звучи логично, ако и достоверността да не е гарантирана. Всеки знае какво се случва, ако Lars почувства застрашени юридическите си права....


Коментари   (9)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Satyr 31.12.2008 13:23:02 отговори + 0 0
Времето е правилно, защото е "сегашно продължително". Ларс спира към момента пускането на клипа, който иначе е готов за пускане.
Можех да използвам също и 10-ина други синонимни израза. Но, ако си следил/следиш развитието на пресата и онлайн медиите в последните 20 години, би забелязал, че целенасочено и особено в заглавията се предпочитат максимално кратките форми.

Весела Нова година!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Amorphine 31.12.2008 13:07:10 отговори + 0 0
Satyr, така е, както винаги добре се измъкна.
Но времето ти е неправилно Защото нещо може да се спира само ако е тръгнало... иначе можеш да използваш "възпира излизането на бял свят" !
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Satyr 31.12.2008 10:29:44 отговори + 0 0
Дани, прави разлика между "спира" и например "спря". И светофарите спират хората временно, но те след това продължават пътя си, нали? :-) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

bubi 30.12.2008 23:35:53 отговори + 0 0
ох ще ме убиете с тия "новини" рофл Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

dani 30.12.2008 18:20:15 отговори + 0 0
Айде стига с тези подмолни заглавия за METALLICA. Откъде разбрахте, че Lars Ulrich спира следващия видеоклип на GUNS N' ROSES? Пича просто се е снимал в клипа и чакат да подпише разрешение, както си му е реда. Ако не подпише ще го изрежат и толкова.

Айде весело от мен на Нова Година и дано следващата да е много силна откъм концерти!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 30.12.2008 18:14:11 отговори + 0 0
Кво плюете бе? Явно сте били много малки и не си спомняте съвместното турне на Metallica и GNR, което приключи със скадал именно заради "благия" характер на Аксел Роуз. Да го съди до дупка, че и Слаш и Дъф и те да го изпънат накрая задето си присвои музиката им. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

xaxa 30.12.2008 17:36:54 отговори + 0 0
introduce Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

introduce 30.12.2008 15:38:15 отговори + 0 0
Кога ли ще прочета най-великата новина "Ларс Улрих бе изгонен от Металика, защото от 20 години насам не си знае барабаните и не може да свири вече"

Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Gad_Mrusna 30.12.2008 11:46:57 отговори + 0 0
Да знаем какво се случва - влиза в "Бети Форд", клетника. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".