LAST HOPE правят рилийз-парти на новия си албум на 11 май

4 май 2012, 17:15 ч. 427 / 8 2
пред./следв.
На 11 май излиза дългоочакваният нов албум на LAST HOPE "More Than Ever". Издаването на диска ще бъде съпроводено с концерт-промоция, на който освен LAST HOPE, на сцената в голямата зала на столичния клуб "Mixtape 5", ще излязат още BROTHERS IN BLOOD, REDOUND, BLACKMAIL и EXPECTATIONS. Началото на концерта е от 19:30 ч., а входът ще струва 8 лв. Има и специална оферта – вход плюс диск за 15 лв. Освен албума на LAST HOPE, 11 май на бял свят ще се появят още две важни издания на две от групите участващи в този мини-фест – новото ЕР на BROTHERS IN BLOOD "As Time Goes By", както и дебютното демо на младата софийска хардкор надежда BLACKMAIL.

   Новият албум на LAST HOPE е записан в софийското студио "Sub Zero", заедно с италианския продуцент Alessandro Azzali, с когото групата работи и по "Test of Time" от 2007 г. и ЕР-то си "Reality Check". Записът в последствие е миксиран и мастериран в студио "Aplha & Omega" в Италия. "More Than Ever" съдържа 14 чисто нови парчета – в няколко от тях участват интересни гости и приятели на LAST HOPE от българската и световната хардкор сцена, между които Bryan Harris от DEATH BEFORE DISHONOR и Anthony Herrera от TAKE OFFENSE. Ето и списъка с песни на "More Than Ever":
01. Intro 2012
02. Walk Along
03. The Code
04. Lost (feat. Bryan Harris / DEATH BEFORE DISHONOR)
05. Heavy Lies The Truth (feat. Georgi / EXPECTATIONS)
06. Someone Else
07. Alive
08. Dead
09. Another State Of Mind
10. Old Glory
11. Karmagedon
12. Live A Lie
13. Sleepwalkers (feat. Anthony Herrera/TAKE OFFENSE)
14. More Than Ever
Last Hope Release Party


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


sodom 8.05.2012 22:05:35 отговори + 0 0
L.A.S.T. Last Hope
H.O.P.E. Last Hope
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Kiko 8.05.2012 10:10:29 отговори + 0 0
REDOUND! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".