Оригинални членове на DIO планират съвместни концерти

4 май 2012, 17:06 ч. 801 / 7 23
пред./следв.
Китаристът на DEF LEPPARD (екс-DIO) Vivian Campbell съобщава, че е имал среща с другите оригинални членове на бандата на легендарния вокалист Ronnie James Dio - барабаниста Vinny Appice, басиста Jimmy Bain и клавириста Claude Schnell - като четиримата планират да се съберат отново заедно и изнесат поредица концерти. Музикантите са намерили "великолепен певец, който наистина може да изпълни както трябва партиите на Dio". Самоличността на въпросния вокалист все още не се разкрива, така че очакваме да я научим с интерес...
DIO Band

още за:

DioVivian Campbell


Коментари   (23)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


анонимен 7.05.2012 18:02:12 отговори + 0 0
Кемпбъл. Кембал е друг . Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

warlock 7.05.2012 13:57:21 отговори + 0 0
за тези които не са познали музикантите на снимката:от ляво надясно-Вини Апис,Джими Бейн,ДИО,Вивиан Кембал Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анонимен 6.05.2012 12:28:39 отговори + 0 0
ANDY ENGBERG- предполагам. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

hm 5.05.2012 19:48:50 отговори + 0 0
вокалът на astral doors прилича на Doogie White, ама на dio... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анонимен 5.05.2012 13:21:49 отговори + 0 0
,,Магията е онова нещо, което сам създаваш,,- Това са думи на Дио, които Ozzy e имал щастието да чуе лично от последното посещение на Дио в България през 2007 год. Магията на Дио и неговата харизма ми липсва. Ето това не може да се постигне. Той беше велик не само като талант- беше велик и като Човек. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


анонимен 5.05.2012 12:14:52 отговори + 0 0
11.30.29- Прави разлика между кавър на песен и кавър на група. Има разлика. Един кавър е задължително да носи същото заглавие на песента. Под какво име групата ще изнася концертите- DIO? Защо чак сега са решили да изнасят концерти с песните на Дио? Някои го направиха много отдавна. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.05.2012 11:30:29 отговори + 0 0
до wolf

ае, Вълчо - ХАХА! Още не се знае кой ще е вокала ти вече каза че цял живот се стараел да имитора Дио ит.н. . изчакай, чуй го и тогава си изказвай мнението .. егати простия тип. Ме е задължително да копира Дио, напровит даже .. презпоалга че ще си има негов стил ... както вокала на ARP всъщо изпълнява Temple OF The King, но не се стреми да имитира Дио, напротив .. правят си я по техен начин, а той просто има страхотни гласови данни .. за тва стига плюй преди да си чул .. ако случйано сео каже че си бил прав .. наливай колкото си искаш, ама ся да говориш за нещо сякаш си го чул .. МНОГО СИ ТЪП бе.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.05.2012 10:50:15 отговори + 0 0
Никой не може да замести ДИО !

Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анонимен 5.05.2012 10:50:11 отговори + 0 0
Книгата за Дио,,Светлина в мрака,, описва подробности за ролята на Вив в групата- стр.78 Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

wolf 5.05.2012 01:33:11 отговори + 0 0
Ступиде, никой не казва, че тия пичове не са добри музиканти, че нямат успехи с други групи, че нямат заслуга за музиката на ГРУПАТА Дио (и заслуги за музиката като цяло). НО! Но нещото с което се запомня и остава в историята тази група е точно гласа на ЧОВЕКА Р. Дж. Дио, и никой селски глашатай, който през всичките си певчески години, усилено се е опитвал да докара звученето на някой друг (в случая Рони) не може да го замести. Нямам против смяната на важни музиканти/вокалисти, последния пример, на Iced Earth новия певач (пак забравих как се казваше) направи разни Барлоувци и Рипъри за 5 с'тинки на скорошния им концерт наблизо, малко по-стари примери колкото щеш. Ама Дио си е икона в тази музика, и не можеш току-така да пльоснеш някакъв келеш-имитатор и да тръгнеш по турнета, стадиони, концерти, кенефи и пр. На който му се слушат кавъри, лек му път, нека си хвърля парите по такива събития, не ми бърка толкова дълбоко в гъза, че едиколкоси народ ще отиде на такъв концерт, че да тръгна да им обяснявам как е по-добре да си е са си били останали у тях и да си слушат касетката с няколко приятели и няколко бири.
Та ступиде, не се изказвай като ощипана мома, когато не си разбрал какво някой се опитва да каже, защото така само заслужаваш "ступидната" си същност. Айде лека ви нощ, че пак изписах триста реда посред нощите без особена файда :>
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


CR 4.05.2012 22:16:12 отговори + 0 0
Не се карайте, де! Още е рано да се хващате за косите
"Четиримата планират..." - еми, О.К. Който и да е "великолепният певец", обувките на Дио ще са му големи.
А без благословията на Уенди, нищо не е сигурно.
Сигурното е, че Рони Джеймс Дио е само един.
Никой не може да изпее неговите песни така, както си ги знаем.
Ни-кой!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 4.05.2012 21:59:51 отговори + 0 0
MORTY - 2012-05-04 20:18:15
Според мен,единствения,който би могъл да изпее партиите на DIO e Nils Patrik Johansson (Astral Doors),ако е той,поне избора ще е правилен-лично мнение!!!От друга страна,смятам за неуместно такива събирания...........мисля,че всичко е за пари,а това пошло!!!!Просто мнение!!!

Благодаря ти за инфромацията! Не ги бях чувал до сега, доста интересно е да чуя толкова лбизък глас до Дио ... е н Дио, но е интересно да се прелсуша - тея дни ще им обърна внимание. наиситна интересна групичка. 10x още веднъж жив и здрав
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

the stupid 4.05.2012 21:28:59 отговори + 0 0
the wolf, смешник си от ноктите на краката до фонтанелата!
Ако не беше Ричи Блекмор, Дио едва ли щеше да е име рок музиката. В повечето случай винаги има някой откривател, някой, който да ти удари едно рамо! Deep Purple забелязват Elf, после Ричи кани Дио в Рейнбоу и т.н.!
А групата Elf става групата Рейнбоу!
Кой са оригиналните музиканти в ДИО?! Всички те са прекрасни инструменталисти, като ВСЕКИ ЕДИН ОТ ТЯХ участва в композирането на парчетата /не съм сигурен само за Claude Scnell/. ДИО е група, а не е вокалът Рони Джеймс Дио, поне що се отнася до първите три албума! Едно от любимите ми парчета, а именно Rainbow in the dark е сътворено от Дио, Bain, Appice, Campbell! Популярността на групата се дължи на всички участници в групата!!!
Вълчо, направи си труда и провери къде е свирил всеки един от така наречените "юнаци", ще ти е от полза, стига да не страдаш от дебилитет, което е възможно!
И грошовете си ги избий от главата, която носиш на раменете си! Всеки един от споменатите юнаци го крепи дългогодишна дружба с Дио. Сигурно и баща ти не е бил роден, когато Дио и Джими Бейн са свирили заедно! Но работата е там понастоящем, че тези юнаци са способни сами да си изкарват прехраната, без да е необхозимо и за сметка на Рони Джеймс Дио! Достатъчно кадърни са, в достатъчно добри групи и проекти свирят...
The wolf, не се изказвай като жалък ибрикчия, слушай, учи, надгражадай, имаш много път да извървиш до постигането на истинска вълча същност...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MORTY 4.05.2012 20:18:15 отговори + 0 0
Според мен,единствения,който би могъл да изпее партиите на DIO e Nils Patrik Johansson (Astral Doors),ако е той,поне избора ще е правилен-лично мнение!!!От друга страна,смятам за неуместно такива събирания...........мисля,че всичко е за пари,а това пошло!!!!Просто мнение!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ДИО-69 4.05.2012 19:43:38 отговори + 0 0
РАЗОЧАРОВАХТЕ МЕ .СНИМКАТА Е ОБЪРКАНА ТУКА СА МУЗИКАНТИТЕ СВИРИЛИ В АЛБУМА ОТ 1990 ГОДИНА Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


анонимен 4.05.2012 19:27:59 отговори + 0 0
Едва ли без благословията на Уенди може да се получи нещо. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

wolf 4.05.2012 18:44:07 отговори + 0 0
Ай сиктир, поредния жалък опит на някой да се облаже за чужда сметка. Едва ли повече от 1/10 от феновете на Дио си имат идея и изобщо някога са се интересували по кое време кой е свирил в групата му, т.е. огромна част от популярността на групата се дължи смо на Рони, а не на тия юнаци. Ама той горкичкия си замина, лека му пръст, и айде, дай да изкараме някой грош, нали сме свирили в няколко негови албума, дай да хванем някакъв галош, който добре го имитира и да правим "трибют"-група. Музиката на Дио няма да спре и да свърши и без "усилията" на разни люде, свирищи кавъри ('щото негова песен изпята от някой друг е отвсякъде кавър, без значение кой пили по струните и млати барабаните), има я запазена на достатъчно звукосъхранителни носитиели, има и достатъчно хора, които и след години все още ще ги използват, за да я слушат. Жалко, няма повече да е на живо, обаче това не е начина. Казах ли вече ай сиктир от такива глупости... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 4.05.2012 18:32:57 отговори + 0 0
Сменете снимката бе !

Eто ако нямате: http://www.musicopolis.es/trilogias-esenciales-del-heavy-metal-i-dio-holy-diver-the-last-in-line-sacred-heart/264612011/
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 4.05.2012 18:27:52 отговори + 0 0
грешна снимка Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Борис 4.05.2012 17:59:38 отговори + 0 0
Само за информация: на снимката към статията нито един от музикантите (освен Дио) не е от оригиналния състав, за който пишете че ще се събира. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 4.05.2012 17:46:50 отговори + 0 0
ниокй не може да замести Дио, но ще е интересно да се чуе .. щом го казват музикантите които са свирли с него, дано да е достойна размяна ) Long live rock'n'roll Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

кра 4.05.2012 17:31:56 отговори + 0 0
Да не е Йорн Ланде? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

bla bla 4.05.2012 17:19:32 отговори + 0 0
музиката на дио не требе да спира и свършва ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".