LED ZEPPELIN отказали и на Бил Клинтън да се съберат за още един концерт

7 май 2013, 19:12 ч. 140 / 4 3
пред./следв.
От последния еднократен реюниън-концерт на LED ZEPPELIN през 2007 г. минаха повече от пет години, но той все още не отшумява. Опитите да бъде събрана отново легендарната група по най-различни поводи и от най-различни хора едва ли са спирали. Според "The Pulse Of Radio", LED ZEPPELIN са отклонили предложение дори на бившия президент на САЩ Бил Клинтън да се присъединят към благотворителния концерт за урагана Санди на 12.12.2012 г. Музикантите са били във Вашингтон, за да получат награда от "Kennedy Center". Тогава организаторите на събитието в помощ на пострадалите от природното бедствие, което в последствие събра над 50 млн. долара, са решили да изпратят лично на групата посредник, на когото те не могат да откажат и са се спрели на Бил Клинтън. В крайна сметка ZEPPELIN са показали, че за тях няма значение личността на парламентьора, ако те не желаят да правят нови концерти.
Бил Клинтън


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 8.05.2013 04:34:41 отговори + 0 0
Анонимен - 2013-05-07 21:11:14
Клинтън е само пионка, както и тези преди/след него

thanks captain irrelevant
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 7.05.2013 21:11:14 отговори + 0 0
Клинтън е само пионка, както и тези преди/след него Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 7.05.2013 20:06:13 отговори + 0 0
Бил Клинтън е най-големата мека китка и голям тъ*ак! Отрови България с шибаните си бомби над Сърбия! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".