LED ZEPPELIN пускат неиздаван "суров микс" на песента "Heartbreaker"

1 юни 2014, 12:44 ч. 169 / 1 4
пред./следв.

   На 3 юни стартира мащабна програма за преиздаване на всичките девет студийни албума на LED ZEPPELIN, ремастерирани от китариста и продуцент  Jimmy Page, като ще бъдат включени бонуси и неиздаван материал. По-долу може да чуете неиздаван досега "суров микс" на песента "Heartbreaker".


led-zeppelin

 

още за:

Led Zeppelin


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


тва нормално ли е 1.06.2014 18:57:20 отговори + 0 0
Добре, де, колко пъти ще ги ремастерират и преиздават тези албуми? Сещам се за поне два box-set-а с всички албуми на Цепелин - ремастерирани, преиздадени + бонус материал Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ariel 1.06.2014 15:23:44 отговори + 0 0
Не всичко е пари... Чалгата у нас е навлязла във всички стилове и във всички сФери. Не само в изкуството. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Yanni 1.06.2014 14:52:43 отговори + 0 0
Не забравяй факта, че Цепелин са разполагали с космически за онова време бюджети и са могли да си позволят всяко студио, апаратура и екип. Да, техните неща, както и доста на Бийтълс, Флойд, Крийм и т.н. от онова време си звучат съвсем адекватно и днес. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Потен Циометър 1.06.2014 14:21:46 отговори + 0 0
Плашещо е как един „суров микс“, на рок банда, от преди 65 години звучи пъти по-адекватно от един съвременен, роден микс (+ мастер), на родна рок/метъл банда...
...дори не могат да се сравняват.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".