LED ZEPPELIN с най-висока позиция в британската класация от 37 години насам

24 сеп 2016, 13:37 ч. 688 / 1 0
пред./следв.

   LED ZEPPELIN издадоха колекцията "The Complete BBC Sessions" на 16 септември. Комплектът се предлага като стандартно (2CD/4LP) и луксозно (3CD/5LP) издание и включва 33 песни. Една седмица след появата си заглавието дебютира на 3-о място в класацията на Великобритания. Това е най-висока позиция за легендарната банда от 37 години насам. През 1979-а "In Through the Out Door" зае 1-во място, "Coda" от 1982-ра бе на 4-а позиция в чарта, 4-о място стигнаха и "Mothership" (2007) и "Celebration Day" (2012).

 

още за:

Led Zeppelin


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".