Легендарният барабанист Simon Phillips (екс-TOTO) пристига в София

9 мар 2015, 10:00 ч. 1460 / 7 5
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

 

На 13-ти май, легендарният английски барабанист и продуцент Simon Phillips (екс-TOTO) пристига за първия си самостоятелен концерт в България по покана на Sofia Live Club.

Гостуването на култовия барабанист, в най-добрият клуб за жива музика в София, е част от Европейското му турне Second Orbit Tour 2015.

Заедно с виртуозните музиканти Andy Timmons, Steve Weingart и Ernest Tibbs, Simon ще представи за първи път пред родната публика албума Protocol II, който излезе през 2013 г. и бе високо оценен от музикалните критици.

Специално за българските си фенове, барабанистът обещава да изсвири и някои любими парчета от по-старите албуми, както и чисто нови пиеси от предстоящия студиен албум.

Simon Phillips е икона в музикалния свят. През годините е работил със звезди като TOTO, The Who, Judas Priest, Jeff Beck, Stanley Clark, Tears for Fears, Mike Oldfield, Gary Moore, Joe Satriani, Whitesnake и много други.

Билети за събитието на цена от 25 лева, могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim и партньорските каси. Цената на място ще е 30 лева.

 

 



Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Spaz Genev 9.03.2015 14:51:11 отговори + 6 2
Аз не знам само едно - по задължение ли някой цъкна отрицателния палец по дяволите?!

Относно концерта - една от най-хубавите новини за годината! Дядо Саймън ще ни отвее!!! Нямам търпение!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Яско Хаяско 9.03.2015 13:42:25 отговори + 2 2
Бахти!!!! Яко..... Ама защо тая София са я направили толкова на запад от Варна Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бром 9.03.2015 13:15:26 отговори + 3 1
Човек, сефте го преслушах този пич и част от изпълнението на протокол 2 в Ню Йорк мин. година! Тая работа е бая сериозна! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

"Топлото" 9.03.2015 12:59:34 отговори + 5 1
Даже повече от задължителен! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Yanni 9.03.2015 11:01:24 отговори + 6 3
Концертът е абсолютно задължителен. Може би дори повече от този на TOTO!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".