LEK CITY CASE с дебютен албум, турне и нова песен

8 мар 2023, 10:39 ч. 655 / 14 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Нов сингъл, дебютен албум и национално турне за Lek City Case

Групата представя новата си песен You на 8 март

Вълнуващи новини идват от лагера на Lek City Casе след близо половингодишно затишие. Групата преминава през различни турбулентни етапи от развитието си, но вече е стабилна част от българската алтернативна сцена и една от актуалните и работещи постоянно банди у нас с пет успешни сингъла, достигнали топ позиции на рок класациите у нас, клубни и фестивални участия.

Lek City Casе са готови със своя дебютен албум Seven, обявиха турне в България, а днес, навръх 8 март, представят и нова песен и видео. Премиерата на You e в YouTube канала на бандата днес в 11:00 и е за Жената като парадокс и за неочакваните обрати.

Това е шестият официален сингъл от предстоящия дебютен албум за Lek City Case и е песен за разрушителните отношения, за насилието и изкривената привързаност в една връзка.
Lek City Case не изневерява на стила си и въпреки това – изненадва със стилистиката на новото си видео. You показва бандата в елегантна нова светлина като я поставя в периферията на екшън сцена, в която един от героите завършва с фатален край. Приглушени светлини, танцьорки, покровителки и … змия, са само част от декорите в You. Видеото е заснето от ¬екипа Васко Лалов, Димитър Чобанов и барабаниста Иван Янков, който е и идеолог на концепцията.

Обещаният дебютен албум Seven е вече напълно готов, а за да го представи, групата тръгва на концертна обиколка из страната със седем дати, последната от които – запазва в тайна: 17 март - Melon Club, Велико Търново, 18 март – Клубъ, Стара Загора, 7 април – The Stage, Благоевград, 8 април – Thin Red Line, София, 14 април – Target, Бургас и 29 април – Bee Bop Cafè, Пловдив. На всеки лайв, първите 20 посетителя ще получат като подарък и диск с албума, разписан лично от бандата. До официалната премиера на Seven на 8 април в София, бандата ще пусне и седми сингъл в неочаквана колаборация. Следете социалните мрежи на Lek City Case за още новини.

Lek City Case са:
Иван Петков - вокал
Иван Енев – китара
Георги Кискинов - китара
Александър Георгиев - бас
Иван Янков – барабани
Aнгел Иванов - клавишни

 

lek city case

още за:

Lek City Case


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".