Lemmy слезе от сцената на шоуто на MOTORHEAD в Тексас с думите: "Не мога да го направя"

2 сеп 2015, 10:34 ч. 2021 / 5 9
пред./следв.

   Проблемите със здравето на фронтмена на MOTORHEAD Lemmy Kilmister продължават. Групата прекъсна концерта от настоящото си турне в САЩ на 27 август, отмени следващия и когато се очакваше след кратка почивка да се завърне пълноценно на 1 септември в Тексас, това не се случи. Едва след третата песен на групата Lemmy е слязъл от сцената с думите "Не мога да го направя", след което шоуто е приключило. Дали и как MOTORHEAD ще продължат с обиколката предстои да разберем.

   В последно време 69-годишният мистър Kilmister страда от чести здравословни проблеми, които към момента правят всяка концертна изява на MOTORHEAD несигурна. Във видето по-долу може да видите оттеглянето на легендарния фронтмен.

 



Коментари   (9)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


MalmSuite 3.09.2015 09:18:36 отговори + 6 0
Вярно, че е възрастен. Но една здрава почивка от година и едно здраво изчистване на органцизма от алкохола и тем подобни отрови ще го вдигнат на крака за още 10 години. Организмът се възстанавява, стига да му дадеш шанс. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Иван 2.09.2015 17:18:14 отговори + 7 1
Да пробва да бъде седнал на концерти и да пести сили. Едва ли някой ще му се сърди. Великият Б. Б. Кинг през последните години изнасяше концертите си седнал. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

........... 3.09.2015 09:23:45 + 2 0
Не само той, Мари от Roxette също е седнала от доста време. Тъжно е, но въпреки това е за предпочитане пред оттегляне. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Боян Магесник 2.09.2015 14:11:37 отговори + 10 0
Много тъжно... Време му е да спира с концертните изяви за да живее вечно като метъл икона. Че иначе само по-зле ще става. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

kuzman 2.09.2015 16:21:24 + 10 1
Това няма да е живот за него. Оттегли ли се - ще се превърне в обикновен американски старец, а той не иска това. То кой ли иска това? Вярно, че може да записва албуми, да пише рок-мемоари, ама пак казвам - това не е неговия живот. Все едно да кажеш на някой стар рокер-моторист, няма да караш вече мотор, няма да ходиш по събори, защото е опасно за здравето ти. Не, той вероятно ще си умре на сцената както казва колегата по-долу и това ще е достойно за него. Жив и здрав Леми, не се предавай! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

курт 2.09.2015 16:38:12 + 10 0
Защо пък американски старец?
Какво им е на английските старци?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Tulimyrsky 2.09.2015 13:47:21 отговори + 9 0
Все повече ме е яд, че не го/ги гледах тук. Да е жив и здрав, пък ако имам и късмет, ще ги видя някой ден някъде! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

maiden is dead 2.09.2015 11:21:48 отговори + 20 2
Леми ще си умре на сцената.Никога няма да се откаже,това е тъжната истина. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Mad Hamish 2.09.2015 11:15:56 отговори + 28 1
Мъчение е и за него, и за хората, които го обичат. Нека обяви официално оттеглянето си от концертен живот. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".